(Opole) Planszowe Opole
- Barbarzyciel
- Has thanked: 54 times
- Been thanked: 46 times
Re: (Opole) Planszowe Opole
Ja właśnie jeszcze nie wiem... Zobaczymy, co mi przyniesie jutrzejszy dzień.
Jeśli będę, przyniosę moją kopalnię.
Do 18stek jeszcze chyba nie dorosłem, ale jeśli będę, mogę przynieść Ziemię albo Arnaka, jeśli ktoś jeszcze nie grał.
Jeśli będę, przyniosę moją kopalnię.
Do 18stek jeszcze chyba nie dorosłem, ale jeśli będę, mogę przynieść Ziemię albo Arnaka, jeśli ktoś jeszcze nie grał.
FB: Staadtthegame
Instagram: staadtthegame
Grasz tylko z tymi, którzy nie grali?Barbarzyciel pisze: ↑30 maja 2023, 22:09 jeśli będę, mogę przynieść Ziemię albo Arnaka, jeśli ktoś jeszcze nie grał.

- Barbarzyciel
Jak się przyłączy ktoś, kto grał, to przecież nie wyrzucęagt pisze: ↑30 maja 2023, 22:19Grasz tylko z tymi, którzy nie grali?Barbarzyciel pisze: ↑30 maja 2023, 22:09 jeśli będę, mogę przynieść Ziemię albo Arnaka, jeśli ktoś jeszcze nie grał.![]()

-
- Has thanked: 591 times
- Been thanked: 288 times
Może założenie poczynione zostało, że Ci co już grali nie będą chcieli grać ponownie. Ja w każdym razie nie grałem w nic z powyższych.agt pisze: ↑30 maja 2023, 22:19Grasz tylko z tymi, którzy nie grali?Barbarzyciel pisze: ↑30 maja 2023, 22:09 jeśli będę, mogę przynieść Ziemię albo Arnaka, jeśli ktoś jeszcze nie grał.![]()
Jakieś wieści od brutalnie odciętego od forum i wykluczonego cyfrowo Podróżnika?
@Podróżnik -Ja nie wiem, tak Ci ciężko założyć jakiegoś nowego śmieciowego maila i potem nowe konto na forum? Mogę ogarnąć Ci kuwetę, jeśli masz z tym jakiś problem.
- gafik
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 125 times
Barbarzyciel twój telefon zostawiliśmy na portierni
[Nazwa] Portiernia
[Komórkowy] 602 309 874
[Nazwa] Portiernia
[Komórkowy] 602 309 874
-
- Has thanked: 591 times
- Been thanked: 288 times
Kot przez bramkę nie przejdzie, ma na wynos. Przynajmniej ma swoją kuwetę ogarniętą, w przeciwieństwie do niektórych, wykluczonych.
PS. Dostałem cynk, że telefon odnalazł swojego ulubionego właściciela. Wszyscy możemy spać spokojnie.
PS. Dostałem cynk, że telefon odnalazł swojego ulubionego właściciela. Wszyscy możemy spać spokojnie.
- Barbarzyciel
Dzięki za zespołowego ducha w sprawie telefonu. Mam nadzieję za tydzień Arnak z liderami będzie grany!
Ktoś był na stoisku Rebela na Targach Książki?
Dowiedziałam się właśnie, że jest i że są znaczne obniżki, ale mówiła to osoba spoza tematu, więc nie mogła ocenić czy warto.
Ktoś coś wie?
Ja póki co podchodzę sceptycznie, bo mam wrażenie, że gry Rebela da się kupić znacznie taniej, niż oni sami je sprzedają.
A jednocześnie, skoro nie przychodzi mi do głowy żaden ich tytuł, który potrzebuję mieć, to może lepiej udawać, że nic nie słyszałam. Pokój nie jest z gumy
Edit: Zajrzałam na stronę targów. Jest nie tylko rebel, ale i iuvi, nasza księgarnia i chyba nie tylko.
Więc jak ktoś chętny to może warto zajrzeć
A jakby ktoś się przypadkiem wybierał to proszę o info - może będę mieć prośbę o promkę
Dowiedziałam się właśnie, że jest i że są znaczne obniżki, ale mówiła to osoba spoza tematu, więc nie mogła ocenić czy warto.
Ktoś coś wie?

Ja póki co podchodzę sceptycznie, bo mam wrażenie, że gry Rebela da się kupić znacznie taniej, niż oni sami je sprzedają.
A jednocześnie, skoro nie przychodzi mi do głowy żaden ich tytuł, który potrzebuję mieć, to może lepiej udawać, że nic nie słyszałam. Pokój nie jest z gumy

Edit: Zajrzałam na stronę targów. Jest nie tylko rebel, ale i iuvi, nasza księgarnia i chyba nie tylko.
Więc jak ktoś chętny to może warto zajrzeć

A jakby ktoś się przypadkiem wybierał to proszę o info - może będę mieć prośbę o promkę

- Barbarzyciel
Dzisiaj byłem.
Trochę było obniżek. Ale szczerze mówiąc nie mam pojęcia, czy w stosunku do podstawowej ceny. Nabyłem Origins, Pod wrogim niebem i Welcome to new Las Vegas.
No i jeszcze były planszówki w Naszej Księgarni. Wziąłem Koty i Labirynty.
Trochę było obniżek. Ale szczerze mówiąc nie mam pojęcia, czy w stosunku do podstawowej ceny. Nabyłem Origins, Pod wrogim niebem i Welcome to new Las Vegas.
No i jeszcze były planszówki w Naszej Księgarni. Wziąłem Koty i Labirynty.
O, ile dałeś za Pod wrogim niebem?
Akurat wczoraj grałam w to pierwszy raz
Ciekawa jestem Twojego zdania.
No ja z powodów chorobowych się nie wybrałam. Może za rok się uda
Ta pierwsza to nie wykreślanka, ale ma z nimi cechy wspólne.
Dla porządku dodam, że ta pierwsza to kampania legacy. Druga to kampania.
IMO warto zajrzeć
Akurat wczoraj grałam w to pierwszy raz

Ciekawa jestem Twojego zdania.
No ja z powodów chorobowych się nie wybrałam. Może za rok się uda

Jeśli lubisz wykreślanki to może zainteresuje Cię promocja na stronie Galakty: Moje miasto + Moje miasto gra kościana Knizii, ta druga praktycznie gratis.Nabyłem Origins, Pod wrogim niebem i Welcome to new Las Vegas.
Ta pierwsza to nie wykreślanka, ale ma z nimi cechy wspólne.

Dla porządku dodam, że ta pierwsza to kampania legacy. Druga to kampania.
IMO warto zajrzeć

- Barbarzyciel
Chyba koło 70 zł o ile dobrze pamiętam.
-
- Has thanked: 50 times
- Been thanked: 20 times
Nas też dziś nie będzie, Marcin w pracy od 16:00, a ja nie wiem do której, bo mamy gości.
- Barbarzyciel
Mnie też zabraknie. Mam nadzieję że do zobaczenia za tydzień.
- gafik
- Has thanked: 56 times
- Been thanked: 125 times
myślałem, że może mi się uda, ale jednak mi się nie uda skończyć przed 18.00, ale widzę że nie tylko ja mam zator