W tym roku nie, bo produkcja ma ruszyć we wrześniu, co jest w dzisiejszym update. Dostawa w 2024.
Mam pytanie co z dodatkami w wersji polskiej? Bo już powinno być wiadomo?
W tym roku nie, bo produkcja ma ruszyć we wrześniu, co jest w dzisiejszym update. Dostawa w 2024.
Ogłoszenia będą (podkreślam czas przyszły) na fejsie.
Miałem na myśli to o czym pisał kolega @manicminer w swoim ostatnim poście, a pisał o jakimś dzisiejszym updacie. Ale i tak dzięki za zaangażowanie
Hmm... A jakby to ugryźć w drugą stronę? Czyli skoro nie mogą powtórzyć koloru żetonów z 1 druku, a cały czas robią dodruki, to czy pakietem naprawczym nie mogą być żetony z podstawki?Leser pisze: ↑20 kwie 2023, 20:22 Jeżeli chodzi o żetony do Brzdęka, to dostaliśmy dwukrotnie pakiet naprawczy i był on dwukrotnie równie wadliwy. Problemem jest brązowy kolor, który wedle wiedzy, którą mi przekazano, jest najtrudniejszy d spójnego utrzymania. Dire Wolf obecnie zmienił fabrykę, więc niestety, ale szans na otrzymania idealnie identycznych rewersów sekretów zwyczajnie nie ma.
W update na KSie do angielskiej wersji
Wg wydawnictwa/sklepu https://sklep.blogojciec.pl/kategoria-p ... dsprzedaz/ otrzymasz polską wersję językową...
Potwierdzam. Ponadto informuję, że prace nad DD idą... chciałem napisać "z kopyta", bo w porównaniu do kompletnej stagnacji, to tak jest, ale jeszcze ktoś wziąłby to na poważnie. Prace się posuwają - powoli, ale do przodu - i mamy wielką nadzieję, że Mythic Games nie sprawi żadnej niemiłej niespodzianki i projekt ten szczęśliwie ukończymy w niedalekiej przyszłości.Dako pisze: ↑02 cze 2023, 13:20Wg wydawnictwa/sklepu https://sklep.blogojciec.pl/kategoria-p ... dsprzedaz/ otrzymasz polską wersję językową...
No właśnie nie byłem pewien po tym jak to widziałem xDDako pisze: ↑02 cze 2023, 13:20Wg wydawnictwa/sklepu https://sklep.blogojciec.pl/kategoria-p ... dsprzedaz/ otrzymasz polską wersję językową...
Super, dziękiLeser pisze: ↑02 cze 2023, 13:40 Potwierdzam. Ponadto informuję, że prace nad DD idą... chciałem napisać "z kopyta", bo w porównaniu do kompletnej stagnacji, to tak jest, ale jeszcze ktoś wziąłby to na poważnie. Prace się posuwają - powoli, ale do przodu - i mamy wielką nadzieję, że Mythic Games nie sprawi żadnej niemiłej niespodzianki i projekt ten szczęśliwie ukończymy w niedalekiej przyszłości.
Szczerze, nie wiem. Ten temat przyprawia osoby zajmujące się kontaktem z MG o nerwowe tiki, więc staram się go nie podnosić zbyt często (krzyczą na mnie;) No ale odważę się i jednak go podniosę na forum wydawnictwa oraz postaram się, żebyśmy coś tu zadeklarowali, o ile to będzie możliwe.Super, dzięki
Z dodatkami coś ruszyło czy też dalej pracę trwają ale nic pewnego?![]()
Spokojnie - jesteście wydawcą, więc potraktują Was (w przeciwieństwie do klientów) priorytetowo. Jak do nich napiszecie, to dadzą Wam ticket i poczekacie tylko do jesieni na odpowiedźLeser pisze: ↑02 cze 2023, 14:20Szczerze, nie wiem. Ten temat przyprawia osoby zajmujące się kontaktem z MG o nerwowe tiki, więc staram się go nie podnosić zbyt często (krzyczą na mnie;) No ale odważę się i jednak go podniosę na forum wydawnictwa oraz postaram się, żebyśmy coś tu zadeklarowali, o ile to będzie możliwe.Super, dzięki
Z dodatkami coś ruszyło czy też dalej pracę trwają ale nic pewnego?![]()
Z odpowiedzi na FB wynika, że nie będzie.PytonZCatanu pisze: ↑05 cze 2023, 11:04 Czy przedsprzedaż Brzdęku Katakumby będzie także w zwykłych sklepach? Jeśli tak, to kiedy?
Bo sprzedają tam wszysko co mają w ofercie jako grupa, a nie tylko planszówki?BOLLO pisze: ↑06 cze 2023, 13:20 Tak zapytam bo zawsze mnie to zastanawiało. Wiem że właściciel LG jest jednocześnie właścicielem FB Blog Ojciec ale dlaczego firmowy sklep jest postawiony na stronie bloga?
https://sklep.blogojciec.pl/lucrum-games/
Nie ma sztywnej daty końcowej. Premiera planowana jest na przełom lipca i sierpnia. Przedsprzedaż zakończy się odrobinę wcześniej. Na pewno zatem jest czas przynajmniej do końca pierwszego tygodnia lipca. Oczywiście info o końcówce sprzedaży zostanie podane z sensownym wyprzedzeniem.
Hmmm...nie wygląda to profesjonalnie w oczach klienta, tak mi się wydaje. Jako wydawnictwo nawet gdyby było małe powinno mieć postawioną osobną stronę do własnego sklepu z grami.
Sklep jest sklep, sam byłem na samym początku lekko skonfundowany. Z drugiej strony jak zamawiałem promke za 3 zł do Brzdęka to narzeczona dorzuciła książkę z blog.ojciec i wtedy koszt wysyłki już aż tak nie bolał.
Biorąc pod uwagę, że nie prowadzą regularnej sprzedaży całej swojej oferty to zdecydowanie bardziej wolę taki gdzie jeszcze jest spory wybór innych rzeczy a nie tylko 4 gry