..zacząłem malować Massive Darkness:Hellscape. Jakość szeregowych mobków raczej słaba, duże potwory fajne. Jak na planszówkę może być, do RPG czy Reign in Hell też będą jak znalazł.
Mobki szybko, kontrastami, bo szkoda czasu i wysiłku na nie, przy tej jakości figurek. Duże potwory spróbuję trochę bardziej dopracować. Na początek kozy i tukan.
Do powyższych figurek z Massive Darkness: Hellscape dołączyła banda zombie. Tak jak satyry - niemal wszystko Contrastami.
Malowania Massive Darkness2 ciąg dalszy:
Kontynuacja Massive Darkness z pewnym opóźnieniem, bo w międzyczasie wkradły się poboczne projekty.
Przyznam, że mam już trochę dość malowania wszystkiego na szybko i na chamsko...ale taką mam kolejkę oczekujących, że ciągle mam wrażenie, że jakbym chciał się do czegoś przyłożyć i pomalować starannie i szczegółowo, to nigdy się nie doczekam na wyczyszczenie backloga

MD2 maluję od premiery i nadal jestem jakoś w połowie dopiero... Obiecuję sobie, że pierwszy własny projekt do Kill Teama, jeśli będzie miał miejsce, będzie zrobiony porządnie - konwersje, dokładne malowanie itp.
A na razie dalej leci chamówa Contrastami

Diabełki z Massive Darkness 2
Po Killteamowej przerwie powrót do Massive Darkness 2. Miał być taki szybki projekt z tym Massive Darkness a ciągnie się miesiącami już, bo wciąż coś innego mnie odrywa - a to upgrady armii do Warmachine w nowej edycji a to nowy Kill Team...
Ale z drugiej strony dużo już nie zostało -jedna grupa szkieletów, 3 duże potwory i 6 bohaterów
Nowe grupy potworów i wszystko co pomalowane jak dotąd
...a poniżej najnowsze stworki. Jeszcze ze dwóch bohaterów i będzie można zacząć grać
No i jest już pierwsza dwójka bohaterów: