Descent: Legends of the Dark (Kara Centell-Dunk, Nathan I. Hajek)
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
- JollyRoger90
- Has thanked: 1046 times
- Been thanked: 256 times
Re: Descent: Legends of the Dark (Kara Centell-Dunk, Nathan I. Hajek)
mam nadzieję, że będą przedsprzedaże też w innych sklepach cena pierwszego aktu, na największej promocji to było chyba 350zl (ale to trochę po premierze)
- choczkins
- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 41 times
Jest na aleplanszowki ale cena też wysoka ponad 650 zł.JollyRoger90 pisze: ↑20 lip 2023, 09:50 mam nadzieję, że będą przedsprzedaże też w innych sklepach cena pierwszego aktu, na największej promocji to było chyba 350zl (ale to trochę po premierze)
350 zł ?????? Ja kupiłem z promkami za 570 w planszowecce, no to troszkę przepłaciłem
- JollyRoger90
- Has thanked: 1046 times
- Been thanked: 256 times
spokojnie, to była jakaś szybką promocją na ograniczoną ilość sztuk, także nie ma co ubolewać aż takchoczkins pisze: ↑20 lip 2023, 10:13350 zł ?????? Ja kupiłem z promkami za 570 w planszowecce, no to troszkę przepłaciłemJollyRoger90 pisze: ↑20 lip 2023, 09:50 mam nadzieję, że będą przedsprzedaże też w innych sklepach cena pierwszego aktu, na największej promocji to było chyba 350zl (ale to trochę po premierze)
- BOLLO
- Has thanked: 1159 times
- Been thanked: 1816 times
- Kontakt:
Ni widziałem nigdzei takiej promki al wydaje mi się (wrecz jestem pewien) ze to był błąd cenowy. ja kupiłem z matą i koszulkami za 520 i to była wówczas mega dobra cena....ale promki sie zdarzają wiec kto wie kto wieJollyRoger90 pisze: ↑20 lip 2023, 09:50 mam nadzieję, że będą przedsprzedaże też w innych sklepach cena pierwszego aktu, na największej promocji to było chyba 350zl (ale to trochę po premierze)
- Mr_Fisq
- Administrator
- Has thanked: 1412 times
- Been thanked: 1634 times
W samym Rebelu można dojść do 560PLN (10% stałego rabatu + 10% z kodu).
- choczkins
- Has thanked: 110 times
- Been thanked: 41 times
Jak ktoś ma to pewnie że można
- japanczyk
- Moderator
- Has thanked: 3519 times
- Been thanked: 3524 times
Spoko, pewnie miesiąc po premierze znowu wrzuca na promke i zjada z cena :/ drugi raz się nie nabiore
Sprzedam: (S) Redukcja kolekcji! 100+ tytulow: Pagan i inne
Moje Zbiórki na KS: tu
https://buycoffee.to/japanczyk
Moje Zbiórki na KS: tu
https://buycoffee.to/japanczyk
Najtaniej jest w Księgralni za 619 zł, ale tym razem promka jest całkiem fajna (kości, figurka), więc już opłaciłem te 700 zł w Rebelu. Kilkudziesięciu złotych więcej człowiek nawet nie zauważy, a jednak brak figurki, której nie ma w retailu, trochę by mnie dręczył.
Ale ta figurka jest w pudle tylko, że w wersji z szarego plastiku.
Po pomalowaniu nie będzie szara - a na przezroczystą można nałożyć washe i uzyskać ciekawy efekt
- Seraphic_Seal
- Has thanked: 341 times
- Been thanked: 275 times
Rozchodzi się głównie o to, że to nie jest jakaś nowa figurka, która rozszerza rozgrywkę czy coś - tylko wizualnie inna wersja już obecnej w pudle figurki.
Na forum wchodzę głównie 7-15:30 w dni robocze.
Osoby odpowiedzialne za produkcję i dystrybucję monopoly w 2024r. powinny być osądzone za zbrodnie wojenne. 90 minut bezdecyzyjnego rzucania 2k6.
Osoby odpowiedzialne za produkcję i dystrybucję monopoly w 2024r. powinny być osądzone za zbrodnie wojenne. 90 minut bezdecyzyjnego rzucania 2k6.
[awaryjniequote=Seraphic_Seal post_id=1581964 time=1689924744 user_id=59332]
Rozchodzi się głównie o to, że to nie jest jakaś nowa figurka, która rozszerza rozgrywkę czy coś - tylko wizualnie inna wersja już obecnej w pudle figurki.
[/quote]
Oprócz figurki są jeszcze kości, a to jednak ok. 50 zł (jeżeli w ogóle byłyby później dostępne).
[/quote]
Oprócz figurki są jeszcze kości, a to jednak ok. 50 zł (jeżeli w ogóle byłyby później dostępne).
- Seraphic_Seal
- Has thanked: 341 times
- Been thanked: 275 times
No tak, ale z tym jest prawie tak samo jak napisał Dako. Że zarówno figurkę jak i te kości masz już funkcjonalnie w pudle, bez zawartości dodatkowej. Te to tylko inny materiał/wygląd itp. Co najwyżej z kośćmi być może możliwa jest sytuacja, że należy rzucić większą ich ilością niż gra zakłada - wtedy te bonusowe może się przydadzą. Ale bo za tym - zawartość w 100% estetyczna/kolekcjonerska, nie rozszerzająca w żaden sposób rozgrywki. Nie daje nowych scenariuszy, nie zwiększa różnorodności itp
Na forum wchodzę głównie 7-15:30 w dni robocze.
- Irr3versible
- Has thanked: 657 times
- Been thanked: 590 times
Dodatki hobby next są w różnych sklepach partnerskich, ja po sąsiedzku kupuje w Dragoneye i tam jest oznaczenie że będzie gratis. Cenę mają lepsza niż Rebel.
- BOLLO
- Has thanked: 1159 times
- Been thanked: 1816 times
- Kontakt:
Lepsza ale i tak myslalem ze bedzie taniej. Ja odpuszczam tym razemIrr3versible pisze: ↑21 lip 2023, 18:29 Dodatki hobby next są w różnych sklepach partnerskich, ja po sąsiedzku kupuje w Dragoneye i tam jest oznaczenie że będzie gratis. Cenę mają lepsza niż Rebel.
Nie ma nigdzie informacji w zawartości ile będzie kości.Że zarówno figurkę jak i te kości masz już funkcjonalnie w pudle, bez zawartości dodatkowej.
Dziękuję za wiadomość. Anulowałem w Rebelu i zamówiłem w Dragoneye.BOLLO pisze: ↑21 lip 2023, 19:38Lepsza ale i tak myslalem ze bedzie taniej. Ja odpuszczam tym razemIrr3versible pisze: ↑21 lip 2023, 18:29 Dodatki hobby next są w różnych sklepach partnerskich, ja po sąsiedzku kupuje w Dragoneye i tam jest oznaczenie że będzie gratis. Cenę mają lepsza niż Rebel.
-
- Has thanked: 120 times
- Been thanked: 99 times
U mnie wychodzi na rebelu z kodem i PDK 587,96 zł, więc już odrobinę lepiej to wygląda. Gdyby ktoś potrzebował, to mogę zamówić w jego imieniu z płatnością przy odbiorze. Chociaż pewnie ktoś na forum będzie w stanie jeszcze o te 3-4% zejść z ceny.
Rabaty: Rebel 8%-16%, Planszostrefa 10%, Mepel 3%.
Ale to promo a standardowo w pudełku?
-
Promo ma 12, standardowo nie ma żadnych kości wg opisu rebela i instrukcji.
-
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 45 times
Było 450 kolego. Nie siej dezinformacjiJollyRoger90 pisze: ↑20 lip 2023, 09:50 mam nadzieję, że będą przedsprzedaże też w innych sklepach cena pierwszego aktu, na największej promocji to było chyba 350zl (ale to trochę po premierze)
Planszostrefa - 11%
3Trolle - 7%
Mepel - 5%
Fancy but Functional - 10%
3Trolle - 7%
Mepel - 5%
-
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 45 times
Mogą to być kości alternatywne dla tych z podstawki ? W podstawce jest 12 kości akurat
Planszostrefa - 11%
3Trolle - 7%
Mepel - 5%
3Trolle - 7%
Mepel - 5%
-
Na zdjęciach wyglądają jak te z podstawki, tylko z odwróconą kolorystyką. Białe z czarnymi, niebieskimi i pomarańczowymi symbolami, gdzie w podstawce były czarne, niebieskie i pomarańczowe, ale z białymi symbolami.
W sklepie asmode sa grafiki z nowymi kośćmi, trochę to mylące - myślałem że będą nowe.