Złośliwość wyszła od tak ale napisałem najszczerszą prawdę, którą to już inni użytkownicy zauważyli.
Jakby nie remont mieszkania to w tym roku pojechałbym bo szczerze akurat dla mnie to nie jest duża kwota ale rozumiem ludzi dla których 100 za noc to dużo bo tak naprawdę jest to dużo i tyle. Dlatego też będę się udzielał w tym wątku bo za rok chciałbym przyjechać ale wolę zaoszczędzić z 200-300 zł na noclegach i kupić sobie nową grę

niż wydawać na ośrodek gdzie żarcia brakuje, obsługa zagubiona jak w filmie Monty Pythona a największym plusem jest duża sala.
Dziwne też że wymyśla się na ośrodek, który jest sprawdzony przez Kołderka i który napisał kilka rzeczy bardzo wyraźnie a zostały one jakby pominięte bo trzeba na inne ośrodki wpierw marudzić żeby odpadły w przedbiegach.
Jeśli trzeba będzie sprawdzić jakiś ośrodek w okolicach województwa śląskiego to mogę to zrobić bez problemu.
Szkoda że niektóre osoby są tak zaślepione bo może uciec bardzo fajny ośrodek za pół ceny bo, powtórzę, 100 zł to dużo w takich warunkach jak na zdjęciach/filmie czy z Waszych opisów.