o zgrozo - gumki na kartach.
jak za długo ci poleży gra na półce to może być niemiła niespodzianka.
Już wolę trzymać karty w woreczkach strunowych.
o zgrozo - gumki na kartach.
Kondomy i gumki na kartach? Ktoś się będzie smażył w piekle
Zauważ, że te gumki nie są naciągnięte i leżą luźno. Używam ich tylko po to żeby takie się nie rozsuwaly, bo wszystkie gry stoją bokiem na półce.
Ja ten problem rozwiązałem inaczej. To dość popularny rozmiar kart. Mam takie deckboxy.
Ja mam z druku 3d i sprawdza sie bdbAlucard1982 pisze: ↑02 lis 2023, 09:28 Czy kupował ktoś z Was jakiś dedykowany insert do Podwodnych Miast (+ dodatku) ?
Tak jest chyba na pudełku. Gramy zawsze w 3-4 osoby stąd ten czas jest długi.PytonZCatanu pisze: ↑22 gru 2023, 13:51 Czas rozgrywki w podwodnych liczyłbym jako 45 min na gracza. Jeśli więc gracie na 2 osoby, realny czas do osiągnięcia to 1.5h
Mam, ale lepsze i czytelniejsze sa akrylowe
A ja od surowców, bardziej polecam wierzę do ulepszenia budynków. Nie musisz stawiać znacznika na znacznik, tylko stawiasz wieże, a na niej jeden kapsel, żeby zaznaczyć rodzaj.
Bardzo je polecam. Są dobrze zrobione, wygodne i dużo zmieniają, jak dla mnie.
Zleciłem ziomkowi druk, projekty znalazłem na tej słynnej stronie z projektami. Wybrałem akurat te modele, bo mi się najbardziej podobało.
W jaki niby sposób? Czyżby kolejny przypadek, gdy ktoś gra i czeka na jakąś konkretną kartę, która ma mu „zrobić” grę? (chociaż i tutaj tego nie widzę, bo karty w PM to nie są jakieś mega „gejmczendżery”).