Dobra, dobra, nie po polsku to napisane, ale zdjęcia są super.Squirrel pisze:Poszłam po najmniejszej linii oporu - zdjęcia na Picasie:
http://picasaweb.google.pl/Quivien/Kasz ... rpnia2009#
[Debrzyno] Kaszubkon 2009 / Mazurkon IV (8-16 sierpnia)
- Smerf Maruda
Re: [Debrzyno] Kaszubkon 2009 / Mazurkon IV (8-16 sierpnia)
- macike
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
... i nieuczenie się na błędach.Strzelec pisze:Tak jak offtopowanieSmerf Maruda pisze:Nieistotne, czy jest dopuszczalne. Jest bez sensu.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2009, 08:56 przez macike, łącznie zmieniany 2 razy.
Si vis pacem, para bellum.
Gratislavia - wrocławski festiwal gier planszowych
- macike
- Been thanked: 1 time
- Kontakt:
Jak dla mnie 11 - pomysł 'bomba!'.Longinus997 pisze:Wszystkie zdjęcia wszystkich fotografów były jak na razie były super ale te Kaśki od 62 do 65 to po prostu rewelacja
Si vis pacem, para bellum.
- costi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 3 times
A najlepszej jest to, ze owe zdjecia byly robione kompaktemLonginus997 pisze:Wszystkie zdjęcia wszystkich fotografów były jak na razie były super ale te Kaśki od 62 do 65 to po prostu rewelacjaSquirrel pisze:Poszłam po najmniejszej linii oporu - zdjęcia na Picasie:
http://picasaweb.google.pl/Quivien/Kasz ... rpnia2009#
W przyszłym roku chyba wreszcie wykosztuję się na lustrzankę i wrócę do dawnego hobby.

Ale zgadzam sie z Twoim drugim zdaniem.

trochę człowieka i technika się gubi
Moja kolekcja
Moja kolekcja

Dziękuję za miłe słowa oraz costiemu i melee za kilkukrotne użyczanie aparatu, dzięki czemu mogłam się fajniejszym sprzętem pobawić

ano właśnie, zapomniałem napisać, że wszystkie fajniejsze zdjęcia z mojego aparatu są autorstwa wiewiórki
np. cyryl
np. cyryl

Czyzbys mial ochote na nowy aparat i zastanawial sie co zrobic z dotychczasowym?costi pisze: Ale zgadzam sie z Twoim drugim zdaniem.Swoja droga, jakies "lustro" to by trzeba Kasi skolowac na nastepny wyjazd, bo sie talent marnuje.

Zdjecia super, zwlaszcza te poczatkowe

Rozumiem ze Michal tego nie czyta?Squirrel pisze: Dziękuję za miłe słowa oraz costiemu i melee za kilkukrotne użyczanie aparatu, dzięki czemu mogłam się fajniejszym sprzętem pobawić .

"Jesteś inżynierem - wszystko co mówisz jest nienormalne".
Moja lista gier Mój blog
Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich
Moja lista gier Mój blog
Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich
- costi
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 3 times
Jedno dodatkowe body juz u mnie lezy, wiec raczej w druga strone, acz nie sadze, zeby dotrwalo do przyszlego roku (swoja droga, moze ktos chetny na Nikona D70s z dwoma obiektywami, torba i karta? Prosze o kontakt na PW).ragozd pisze:Czyzbys mial ochote na nowy aparat i zastanawial sie co zrobic z dotychczasowym?costi pisze: Ale zgadzam sie z Twoim drugim zdaniem.Swoja droga, jakies "lustro" to by trzeba Kasi skolowac na nastepny wyjazd, bo sie talent marnuje.
trochę człowieka i technika się gubi
Moja kolekcja
Moja kolekcja
- ja_n
- Recenzent
- Been thanked: 2 times
Lepiej późno niż wcale. Kolej na nasze zdjęcia. W większości zrobione przez Paulinę i robione głównie pod kątem Klary, ale parę innych osób też się na nie załapało. Kilka z tych zdjęć już widzieliście, bo wyciągnąłem je z galerii prezentowanych przez inne osoby aby umieścić je na picasie z fotkami Klary, ale większość jest premierowa
.
http://picasaweb.google.com/klarcia.nowak/Kaszubkon2009

http://picasaweb.google.com/klarcia.nowak/Kaszubkon2009
czytam i płaczę..
gram w sumie rzadko bo nie mam z kim, nasz cały klub gra w 90% w bitewniaki i czasem uda mi się kogoś wyrwać do dobrej planszówki, a płaczę dlatego, że jestem z ... Kościerzyny
Nie mogę uwierzyć, że nie zobaczyłem tego tematu prędzej (jakoś zawsze omijam dział 'spotkania i konwencje'). Jako autochton mógłbym trochę pomóc w organizacji albo cuś, a na pewno bym was odwiedził czy też nawet zaprosił do naszego klubu (działającego przy Kościerskim Domu Kultury). Może nawet udało by się wykorzystać Kaszubkon do lekkiego wypropagowania naszego klubu zwłaszcza w oczach włodaży (może by rzucili kaskę na gry
).
ech.. żal.. no ale może w przyszłym roku.
Generalnie zgodnie z opninią mojej koleżanki, która pracowała w Dębrzynie, ośrodek idzie trochę na psy, nowy właścieciel dostał ośrodek w ramach wierzytelności i do końca nie wie co z nim zrobić. Generalnie firma władająca ośrodkiem jest z Krakowa i nikt z zarządu nawet tutaj nie był - wysyłają tylko swoich pracowników.
Okolica jest piękna więc jakby co to mogę polecić inne ośrodki na przyszły rok
W 2010 na pewno będę.
Pozdrawiam wszystkich planszówkomaniaków.
gram w sumie rzadko bo nie mam z kim, nasz cały klub gra w 90% w bitewniaki i czasem uda mi się kogoś wyrwać do dobrej planszówki, a płaczę dlatego, że jestem z ... Kościerzyny

ech.. żal.. no ale może w przyszłym roku.
Generalnie zgodnie z opninią mojej koleżanki, która pracowała w Dębrzynie, ośrodek idzie trochę na psy, nowy właścieciel dostał ośrodek w ramach wierzytelności i do końca nie wie co z nim zrobić. Generalnie firma władająca ośrodkiem jest z Krakowa i nikt z zarządu nawet tutaj nie był - wysyłają tylko swoich pracowników.
Okolica jest piękna więc jakby co to mogę polecić inne ośrodki na przyszły rok

W 2010 na pewno będę.
Pozdrawiam wszystkich planszówkomaniaków.
Teraz mam podpis zgodny z regulaminem, krótszy niż 4 linijki i bez linku do mojego prywatnego bloga...
- Nataniel
- Administrator
- Been thanked: 6 times
- Kontakt:
To jest tzw. FINAL NOTICE. Jezeli w ciagu 2 tygodni nie znajda sie wlasciciele, gry wrzuce do REBELowego Games Roomu!Nataniel pisze:Mam zdobyczne, niepodpisane gry:
- Pandemic
- Kakerlaken Poker
- kwadratowe zetony w woreczku - chyba do Arkham Horror
Ktos je chce?
PS: Dobrym pomyslem jest podpisywanie gier jezeli sie je wystawia na taka impreze
= Artur Nataniel Jedlinski | GG #27211, skype: natanielx =
= Festiwal gier planszowych w Gdyni - GRAMY! =
Dobrze. tak wlasnie myslalem, ze Pandemic przydalby sie na Gramy.Nataniel pisze: To jest tzw. FINAL NOTICE. Jezeli w ciagu 2 tygodni nie znajda sie wlasciciele, gry wrzuce do REBELowego Games Roomu!
Nie bede musial brac swojego ; )
- Nataniel
- Administrator
- Been thanked: 6 times
- Kontakt:
Niestety wlasciciel sie znalazl 

= Artur Nataniel Jedlinski | GG #27211, skype: natanielx =