Przestań się ciskać! Napisali przecież "kwak"!KlausMitffoch pisze: ↑10 lis 2023, 12:07 Czyli jak wszystko się uda to może w styczniu będzie można zagrać. Napewno to skłania do udziału w następnej kampanii. Tłumaczenie w stylu lepiej później i lepiej do mnie nie trafia, to nie pierwszy projekt i można wyciągnąć wnioski i zaplanować realny czas dostawy grywalnej wersji (pominę że w aplikacji do tej pory są błędy w polskich scenariuszach z podstawki i poprzednich dodatków, więc to lepiej póżniej jest mało wiarygodne).
Polski oddział ma cokolwiek do tej kampanii, że tutaj pytasz?VonBarnaky pisze: ↑21 lis 2023, 17:33 Pytanie do wydawnictwa. Liczę, że odpowiecie wprost.
Kampania FoodChainMagnate... Kto wymyślił 3 raty??? Poważnie, bo widzę już komentarze w kampanii ale rozumiem cenę, rozumiem koszty rozumiem rynek zagraniczny.
Myślałem, że wesprę, (elegancko nadmienię StretchPay w Stalkerze, 123 zł / mies - 7 rat. ) To myślę, a 150/200 zł mies, a niech 250zł ... ale te 445,46 mies to .... dużo. Mamy okres świąt. Okres podwyzek. Jest coś takiego jak życie realne, no nie róbcie fanom gier planszowych takiej wrzutki.
Rozszerzcie opcję rat. Naprawdę - da wam To więcej chętnych a i więcej kupi.
Bo jak tak - to ja już wolę nowego nemesisa - co z tego, że oczywiscie inny, nieważne - ale myślę, że będzie tyle co w Stalkerze czy Wiedzmin Sciezka przeznaczenia- raty są do zniesienia.
Błagam pomyślcie o "zwykłych graczach".
Dziękuję.
Czemu pytasz o to polski oddział LDG?VonBarnaky pisze: ↑21 lis 2023, 17:33 Pytanie do wydawnictwa. Liczę, że odpowiecie wprost.
Kampania FoodChainMagnate... Kto wymyślił 3 raty??? Poważnie, bo widzę już komentarze w kampanii ale rozumiem cenę, rozumiem koszty rozumiem rynek zagraniczny.
Myślałem, że wesprę, (elegancko nadmienię StretchPay w Stalkerze, 123 zł / mies - 7 rat. ) To myślę, a 150/200 zł mies, a niech 250zł ... ale te 445,46 mies to .... dużo. Mamy okres świąt. Okres podwyzek. Jest coś takiego jak życie realne, no nie róbcie fanom gier planszowych takiej wrzutki.
Bo jak tak - to ja już wolę nowego nemesisa - co z tego, że oczywiscie inny, nieważne - ale myślę, że będzie tyle co w Stalkerze czy Wiedzmin Sciezka przeznaczenia- raty są do zniesienia.
Dziękuję.
Pewnie dlatego, że to Ci sami właściciele, ten sam dział DTP, ten sam prezes etc?TTR_1983 pisze: ↑22 lis 2023, 00:19Czemu pytasz o to polski oddział LDG?VonBarnaky pisze: ↑21 lis 2023, 17:33 Pytanie do wydawnictwa. Liczę, że odpowiecie wprost.
Dziękuję.![]()
ci sami
Właściciel ten sam... i tyle
No jednak więcej - jak nie jest się pewnym to lepiej nie pisać
No tak, zawsze mogę się mylić. Jutro, jak będę w biurze, to się upewnię, żeby móc pisać
No widzisz- to masz piękne możliwości przekazać ten wątek Vince'owi.
Na pewno była dostępna przez wiele miesięcy po premierze. Dwa lata... to chyba żaden wydawca nie chciałby sprzedawać nakładu przez tak długi czas.
W swoim gatunku gra jest prześwietna. Kupiłem w oryginale, przepłaciłem, ale nie żałuję ani jednej wydanej złotówki. Powiem więcej - Kto nie kupił, ten trąba!
Halo, proszę nie nakręcać fomo :p