A wspominali może coś o Roll Player Adventures?Gromb pisze: ↑27 lis 2023, 13:51 Chcieć, niestety nie zawsze znaczy móc. Rozmawiałem z chłopakami na planszowkach w Spodku i niestety z dodatkiem do Lockup może być bieda, nie sprzedał się tak zadowalająco, by wydać dodatek. Rozumiem stanowisko wydawnictwa, nikt nie działa charytatywnie i Excel musi się zgadzać.
(Oficjalny) Ogry Games
Re: (Oficjalny) Ogry Games
- Gromb
- Has thanked: 932 times
- Been thanked: 412 times
Bardzo mętnie, raczej na tak, jednak nie w tym roku.baradnor pisze: ↑27 lis 2023, 14:58A wspominali może coś o Roll Player Adventures?Gromb pisze: ↑27 lis 2023, 13:51 Chcieć, niestety nie zawsze znaczy móc. Rozmawiałem z chłopakami na planszowkach w Spodku i niestety z dodatkiem do Lockup może być bieda, nie sprzedał się tak zadowalająco, by wydać dodatek. Rozumiem stanowisko wydawnictwa, nikt nie działa charytatywnie i Excel musi się zgadzać.
Niemniej, weźcie pod uwagę, że to był small talk niezobowiązujący, raczej, by przybić z nimi piątkę i wymienić poglądy.
The Corps Is Mother, the Corps Is Father
Wsparcie załapało kolejne opóźnienie. Wg info od Ogrów, w tym roku nie dotrze. Być może będzie w styczniu.psia.kostka pisze: ↑14 lis 2023, 22:13Pierwsze ma przedsprzedaz w sklepie wydawcy, wiec jest szansa, ze sie ukaze w rozsadnym terminie:
https://sklep.ogrygames.com/pl/p/Nieust ... parcie/189
Stalingrad PL jakos cicho-sza

-
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 8 times
- anitroche
- Has thanked: 876 times
- Been thanked: 894 times
- Kontakt:
Też doszło, w piątek do odbioru w paczkomacie miałam
"Cześć, mam na imię Ania i dzisiaj pokażę wam jak wygląda rozgrywka w wariancie solo w..."
Zapraszam na mój kanał z pełnymi rozgrywkami solo: Gram Solo na YouTube
- gath
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 12 times
Jak rozumiem, kochane Ogry, przełożona o pół roku premiera nowych map do Kartografów zbliża się wielkimi krokami, gdyż zostało kilkanaście dni do końca roku. Czekam z niecierpliwością.
-
- Has thanked: 28 times
- Been thanked: 49 times
I rozumiem, że wtedy pojawia się również Kartografowie ?
Planszostrefa - 11%
3Trolle - 7%
Mepel - 5%
Fancy but Functional - 10%
3Trolle - 7%
Mepel - 5%
Fancy but Functional - 10%
-
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 1 time
Styczeń.
Jakieś wieści co do Nieustraszonych Stalingradu i Wsparcia? Swoją drogą to mamy już Nieustraszonych: Bitwa o Anglię. Planujecie wydać PL?
Jakieś wieści co do Nieustraszonych Stalingradu i Wsparcia? Swoją drogą to mamy już Nieustraszonych: Bitwa o Anglię. Planujecie wydać PL?
I najważniejsze - czy wydacie Callisto?aliennowicz pisze: ↑07 sty 2024, 13:59 Styczeń.

- cezarr
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 13 times
Byłbym wdzięczny za informacje odnośnie wydania kolejnych map (4-6) do Kartografów, jesli wydawnictwo lub ktos inny coś by wiedział i mógł powiedzieć. Chodzi mi o informacje czy w ogole oraz może też kiedy.
- cezarr
- Has thanked: 10 times
- Been thanked: 13 times
Dostałem odpowiedź na swoje i przy okazji wasze pytanie, za pośrednictwem fb, że dodatkowe mapy do Kartografów będą wraz z dodrukiem podstawki na pewno w tym roku (prace nad nimi właśnie trwają).
- gath
- Has thanked: 9 times
- Been thanked: 12 times
Nie piszesz od kogo ta odpowiedź. W sumie dalej nic nie wiemy. To samo w tym topiku wydawcy twierdzili rok temu, później przesunęli premierę, żeby finalnie zamilknąć. Nie spodziewałem się aż takich trudności w wydaniu, wydaje się, jednego z topowych produktów firmy. Szkoda.
- anitroche
- Has thanked: 876 times
- Been thanked: 894 times
- Kontakt:
A czy ciągle jest jakaś nadzieja na wydanie po polsku Roll Player Adventures?
"Cześć, mam na imię Ania i dzisiaj pokażę wam jak wygląda rozgrywka w wariancie solo w..."
Czy jest szansa, że zostaną przetłumaczone na PL i udostępnione karty do Unmatched: For King and Country i Unmatched: Brains and Brawn, tak jak to zostało zrobione do UM: Redemption Row, UM: Hell's Kitchen i UM: Teen Spirit?