Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zastanawiasz się co kupić? Poszukujesz gry dla 2 osób? A może najzabawniejszej gry dla 3-6 osób Reinera Knizia o kosmosie, zaczynającej się na literę Z? Pomożemy!
Marvel Zombies, bo - Najnowsze i pewnie lepiej dopracowane niz pierwsze, projektowane pod 4 graczy (a czesciej sie tak gra niz w 6), Marvel wiec + za klimat
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
Ja wybrałem 2 edycje bo najbardziej mi pasuje klimat. Większość gram solo i kierowanie 6 postaciami jest do ogarnięcia. Klimat bicia zombie na tyle mi się spodobał, że dokupiłem sobie kampanie fort hendrix
Miszon pisze: ↑19 gru 2023, 02:31
A jeśli Marvel automatycznie kasuje grę za temat, to...?
Czekać na DCesed ;p
Pozatym którakolwiek poza pierwszą edycją. Każda kolejna to usprawnienie z jakimś małym twistem który jeśli ma się jedną niewiele zmienia. Nadal jest to radosna turlanka o cięciu zombiaków.
Sam jeśli nie miałbym marvela z dodatkami z KS skłaniałbym się w kierunku Żywych i nieumarłych. Wydaje się dawać troszeczkę wiecej możliwości z samej podstawki (pociąg, balkony, hałas itp ). Jednocześnie mechanika głodu w marvelu też jest fajna.