W dużym skrócie moje opinie poniżej, a ogółem to bardzo dobre zapowiedzi. Masa dobrych gier, ale dla mnie niewiele do zakupu więc super

Idealnie wręcz. Niewiele zaskoczeń.
Ameritrash
=>
Cthulhu: Death May Die – Fear of the Unknown - Zamówiony KS, więc mnie to lotto
=>
Cyberpunk 2077: Gangs of Night City - Zamówiony KS, więc mnie to lotto
=>
Dune: War for Arrakis - WoP nie grałem,a bardzo lubie Ip Lotr, wiec to tym bardziej nie dla mnie. Jak ktoś jednak będzie miał to z chęcią usiąde.
Bestsellery
=>
Biały zamek (The White Castle) - Grałem, totalnie mi nie podeszła. Nie rozumiem czym się tu ludzie jarają.
=>
Mędrcy znad Południowego Tygrysu - Grałem, dość fajna gra, ale skreślam, bo raczej nie znajdę do tego graczy + mega irytujące jest to, że języki tłumaczy widać tylko w jednej pozycji. Grasz w 4 osoby i jestes po drugiej stronie? Elo czytaj do góry nogami albo przekładaj masę kart.
=>
Marvel Zombies: Rewolucja X-Men - Marvel Zombies było super, ale nie zagrzało kolekcji...
Euro
=>
Ewakuacja (Evacuation) - Duże zaskoczenie PortalCon, bo udało mi się zagrać i wpadło na listę zakupową.
=>
Inventions: Evolution of Ideas - LAcerda, skip
=>
Rats of Wistar - Wydaje się ciekawa, ale słyszałem, że niezbalansowana
Niespodzianki
=>
Spicy - Drugie zaskoczenie PortalCon, biorę na pewno
=>
Sentinels of the Multiverse: Definitive Edition - Drugie zaskoczenie PortalCon, biorę na pewno
=>
Septima - Czekam na ogranie angielskiej wersji
Bomby
=>
Voidfall - Grałem ang. Może się skuszę przy niskiej cenie, ale wątpie skoro już mamy w ekipie Galactic Boxa
=>
Era Innowacji - Obejrzę how to play jakiś i może wezmę
=>
Projekt Gaja (Gaia Project) - skip
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)