Z PDK master level 315zl, oficjalnie chyba 350 + darmowysylka + (magnes?)
Niestety kodziki publiczne byly juz wyssane, bo PYL i tez nie bylo ich wiele.
<Smutna żaba> z okazji zmniejszenia kodzikow z 10% -> 8%
Wpisujcie miasta...
Z PDK master level 315zl, oficjalnie chyba 350 + darmowysylka + (magnes?)
Ok, czyli połowę zgadłem.psia.kostka pisze: ↑10 lis 2023, 09:40 Byly zacne rozkminy na fb, ale nie trafione
Wrzucam w spoiler, uszanujmy ze niektorzy chca niespodzianke dla siebie.
NIE KOMENTOWAC OTWARTYM TEKSTEMSpoiler:
Rabat 7% z PDK + 8% kod z poniedziałkowego Live'a.
Ja jeszcze kod 15% chomikuje, ale nie wiem na co.psia.kostka pisze: ↑10 lis 2023, 11:41 No tak, MB3 daje szanse raz do roku zaszalec. Dowody fotograficzne kraza gdzies po sieci/forum. Stanowczo dementuje jakoby to bylo zakupione z rabatem -25%
Mowisz, ze warto sie zainteresowac "live" i kodami tam. Ale jak raz zajrzalem, to chyba trzeba bylo miec fuks w kole fortuny lub innym telefonicznym quzie, nie ma latwo.
A ja czytam, ze o 17 start i juz blika odpalalem... jak zyc?
To mam nadzieję, że jednak się mylisz xD
Nie mam nic przeciw, ale te wydają się najbardziej prawdopodobne. Polecam spojrzeć do tabelek, gdzie są wszystkie kombinacje, o ile na BGG czegoś nie przeoczyłem. Sam nie wiem czy się skusić, bo w sumie żadnej z tych gier nie potrzebuję.
Bo ja wiem... BTS za 220 zl dorwalem nowke, SW Deckbuilding za 80 zl... jest ok, na pewno nie swietny
Ja kupilem dla draki W poprzednim wpadlo Turbo (co mi niedawno w watku gry wyklarowaliscie, ze jest git )
Sam tu wyganialem oferty sprzedazy, to stawiasz mnie w niezrecznym polozeniui chciał się pozbyć BTS w dobrej cenie, to bym wziął.....
szkoda, że bez większej liczby podpowiedzi, fajne były z tego zagadki xDLeinadus pisze: ↑16 lut 2024, 11:11 Nowy MB z 4 grami portalu, z czego większość (3 z 4 ) jest w TOP 200 BGG: https://grybezpradu.eu/board-games-loot-box
Nie trzymaj nas w niepewnosci, Wuju
Tak na szybko: