Zdarza się, choć ostatnio niewiele miałem okazji
U mnie 3, ale jeden srednio toleruje obcych. Tj w sumie nie toleruje.
Ale fajnie, że się odezwałeś!
Bo chyba Ania nie przychodzila do Trzech Pokoi na Głębockiej gdzie gralismy zdaje sie jakaś kampanie w Descenta. BTW ja w sobote Rpg mam wiec odpadam, a w niedziele nie wiem jeszcze, ale lepiej mnie nie liczcie.
Czy zatem możemy już się jakoś wstępnie dogadać na Descencika? Za 2 albo 3 tygodnie?awawa pisze: ↑20 lut 2024, 22:07 To świetnie iż przybyło nam tylu graczyNie wiem czy warto spinać się aby koniecznie tym razem zabrało się naraz nas tylu gdyż nawet jeśli coś chodzi na 6 i więcej to wiadomo że downtime potrafi uprzykrzyć życie i spowodować ryzyko większego zainteresowania przekąskami i ew. eliksirami
niż samą grę. Także teraz raczej spasuje. Ale ew. lokal mam na przyszłe spotkanie i kilka nowych gier przybyło do mojej kolekcji przez ten czas (i nic nie ubyło).
Oczywiście, bardzo chętnie. Jeśli będziecie mieli czas to zapraszam do siebie na Descenta i nie tylko.walkingdead pisze: ↑21 lut 2024, 07:17 Czy zatem możemy już się jakoś wstępnie dogadać na Descencika? Za 2 albo 3 tygodnie? :mrgreen:
Zupelnie z innej beczki. Treningi jakie? Obedience czy biegasz z nimi?walkingdead pisze: ↑21 lut 2024, 13:12 O kurczaki, myślałam o póżniejszych godzinach, bo rano mam trening z psami i jeszcze sprawy do ogarnięcia![]()