Do smoka pasuje Dragonkeepers patrząc na oryginalne wydawnictwo.
Przeszło mi to przez myśl, ale wydanie Zapomnianej Ery w nowej formule zapowiedzieli jako "dodruk" więc byłaby to niekonsekwencja.
Rozmiar pudełka też jest podpowiedzią, myślę, że to Dragonkeepers.
Ale pamiętaj, że ZE to raptem dodatek.MowMiStefan pisze: ↑20 lut 2024, 09:17 Przeszło mi to przez myśl, ale wydanie Zapomnianej Ery w nowej formule zapowiedzieli jako "dodruk" więc byłaby to niekonsekwencja.
Niemniej szczerze na to liczęPo ograniu AH LCG przyglądam się LotR
![]()
Ravensburger od stworzenia polskiego oddziału nie wydaje sam swoich gier na nasz rynek?karmazynowy pisze: ↑20 lut 2024, 09:19 Co do Władcy to obstawiam The Lord of the Rings Adventure Book Game.
Ja też. Wydaje to Kosmos, to naturalnie wpada w obszar wydawniczy Galakty, a jakoś inne wydawnictwa nie ogłaszają. Myślę że dziwnie, gdyby nie było polskiej wersji.
Przecież już wiadomo co to za gra i że nie to
skakałbym ze szczęścia, chociaż pewnie jakaś bieda wersja : /
Właśnie doczytałemPytonZCatanu pisze: ↑20 lut 2024, 10:40Przecież już wiadomo co to za gra i że nie to![]()
To bylby konkretny szok w spolecznosci. Szczegolnie kolekcjonerow
Finansowo zyskali i starzy posiadacze, i nowi, co wydali by kase na revised
Takie tortury? To sie nie godzi!MowMiStefan pisze: ↑20 lut 2024, 14:14 jakbym był Galaktą, to może rzuciłbym obrazek z Gandalfem, żeby wszyscy myśleli, że to reprint LotR, a potem, na koniec tygodnia, wrzuciłbym faktyczny reprint, ale z jakimś obrazkiem mniej bezpośrednio związany.. np. Góra?