W tym miesiącu zebrała mi się kumulacja jeśli chodzi o zakupy. Zwykle ze względu na chroniczny brak miejsca, jeśli nie wypadnie coś z kolekcji to nie dokuję zakupów. Tym razem nie udało mi się tej zasady przestrzec, na szczęście są to dodatki i małe pudełka
Tawantinsuyu: The Golden Age - wydaje mi się, że jestem w mniejszości jeśli chodzi o lubienie tej gry. Po przejrzeniu zawartości dodatku można dojść do wniosku, że mamy tu przykład przycięcia gry tak aby móc jeszcze zarobić na dodatku, co chyba nie wyszło widząc, że jest na na wyprzedaży.
Biały Zamek - małe, ładne pudełko z udaną grą, idealnie wpasowuje się w mój problem z ograniczoną przestrzenią.
Grand Austria Hotel: Let's Waltz - dodatek, na który już od dawna polowałem, niestety ceny były zaporowe, a tutaj wyszedł na przeciwko mych oczekiwań Amazon, gdzie za rozsądną cenę zakupiłem ów dodatek w wersji niemieckiej, na szczęście gra jest niezależna językowo.
Hallertau - kolejna okazja znaleziona na Amazonie, jakoś mam sentyment do pana Uwe, może nie jestem fanem wszystkiego co zaprojektował, to zawsze chętnie poznam jego kolejne gry.