(Opole) Planszowe Opole
-
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 23 times
Re: (Opole) Planszowe Opole
Teresa chciałaby, żeby Czarek zaskoczył ją jakąś ciekawą grą Brzmi intrygująco...
A Era jest na 6? bo tak mi wychodzi, że tylu nas będzie.
Marcin ma zabrać Terrę, jakby co ale może jeszcze Paweł weźmie coś ciekawego od siebie
Marcin ma zabrać Terrę, jakby co ale może jeszcze Paweł weźmie coś ciekawego od siebie
Jak będzie nas 6 to pewnie się podzielimy na 2 stoły po 3, bo Era jest na 5 max. Ja od siebie wezmę coś na 3 osoby, coś euro i coś nieeuro i zobaczymy kto ostatecznie będzie.
-
- Been thanked: 6 times
-
- Has thanked: 569 times
- Been thanked: 274 times
Idziecie na frekwencyjny rekord. Jeszcze trochę i trzeba będzie wejściówki wydawać.
Ach, taka piękna okazja do niepoeurowania, a mnie nie będzie...
Napiszcie, jak już ochłoniecie, kto w co.
Ostatecznie faktycznie była nas 9, po dłuższej chwili wahania, podział nastąpił na 3 stoliki. Na jednym Teresa, Marcin i Czarek zgłębiali kosmos w Beyond the Sun, brzmiało jak by się podobało. Na drugim FanRPG wraz ze swą lubą i Podróżnikiem ostro pocisnęli w Splendor - nie wiem czy raz a długo albo dwa razy, ciężko stwierdzić bo chwilę im to zajęło. Na trzecim stole Staszek, Nataniel i mua powbijaliśmy sobie krysnoże w imię Szej-huluda przy grze której nikt się nie spodziewał - tak, Diunie. Dawno nie miałem rozgrywki która była przez 3/4 gry tak wyrównana że nie dało się tego skończyć przez zdobycie 12 punkta, a na koniec remis w punktach spowodowany kartami spisku, został agresywnie rozstrzygnięty przez technologię trucizny Chaumurky. Czysta epickość. Ale za tydzień coś czuję że muszę odstawić przyprawę, coby oczy za szybko nie zaszły błękitem w błękicie, 3 tydzień na Arrakis wymaga chyba przerwy z mojej strony - daje sobie miesiąc góra
-
Cóż, podejrzewałem, że tak to się skończy. Ewidentnie zabrakło kogoś z Cryptidem. Proszę się nie zrażać, odbijemy sobie następnym razem.
Dozo.
PS. Mocne dzięki, Pawle, za relację. Szacun, że znalazłeś chwilę i Ci się chciało.
-
To prawda co napisał Adragast powyżej Diunka była wczoraj zacięta i wyrównana.trup słał się gęsto i do ostatniej chwili zwycięzca był niewyłoniony, a zdecydowała Karta Spisku, ależ się działo
Ja też muszę Odstawić na jakiś czas Melanż z Przyprawą,aby jej opary nie zmąciły mi umysłu
Mokrego Jajka i Do zaś .
Ja też muszę Odstawić na jakiś czas Melanż z Przyprawą,aby jej opary nie zmąciły mi umysłu
Mokrego Jajka i Do zaś .
- piton
- Has thanked: 1204 times
- Been thanked: 631 times
- Kontakt:
666 strona naszego opolskiego grania, musiałem się zapisać na kartach historii.
godzina 0:00 i życzę Państwu udanych świąt, weekendu -czy kto co tam bardziej lubi i obchodzi - w zdrowiu i dobrej, wesołej atmosferze z rodziną/przyjaciółmi. Buziaczki!
Dobrego czasu!
godzina 0:00 i życzę Państwu udanych świąt, weekendu -czy kto co tam bardziej lubi i obchodzi - w zdrowiu i dobrej, wesołej atmosferze z rodziną/przyjaciółmi. Buziaczki!
Dobrego czasu!
-
Hehe, nie tylko ja widzę wszędzie gdzie się da trzy szóstki i czarne koty.
Ja miałem wczoraj napisane:
"Nie mogąc dopuścić do tego by Planszowe Opole utknęło na Święta na zakładce nr 666, chciałbym zapoczątkować tym postem nową zakładkę i życzyć wszystkim Wesołych Świąt i planszowego nowego kwartału. Nie przejedzta się tymczasem. Widzimy się."
ale się, kuna, po opublikowaniu, zorientowałem, że mam sortowanie odwrotne i po napisaniu ww. żadna 667 zakładka nie powstała, a jedynie u mnie zakładka nr 1 spuchła. No i żeby nie wyjść na głupa, skasowałem i post, i życzenia. Oczywiście ww. życzenia aktualne, jak i to, że jak najbardziej, głupów nie sieją. Miłego.
Ja miałem wczoraj napisane:
"Nie mogąc dopuścić do tego by Planszowe Opole utknęło na Święta na zakładce nr 666, chciałbym zapoczątkować tym postem nową zakładkę i życzyć wszystkim Wesołych Świąt i planszowego nowego kwartału. Nie przejedzta się tymczasem. Widzimy się."
ale się, kuna, po opublikowaniu, zorientowałem, że mam sortowanie odwrotne i po napisaniu ww. żadna 667 zakładka nie powstała, a jedynie u mnie zakładka nr 1 spuchła. No i żeby nie wyjść na głupa, skasowałem i post, i życzenia. Oczywiście ww. życzenia aktualne, jak i to, że jak najbardziej, głupów nie sieją. Miłego.
Wesołego po świętach Kto jutro? i w co ? my dojedziemy ok 17:30 - standardowo ; ) - może cywilizację ? wysokie napięcie albo .......
Jutro będę. Jeśli chodzi o ciwilizację to dużo chętniej usiadłbym do Clasha jeśli ktoś ma, ale klasyczna civka i tak spoko, chętnie zagram tak czy tak. Awaryjnie jak zwykle coś ze sobą wezmę.
-
Jest szansa, że będę. Tylko niech zeszłotygodniowy lajtowy skład się pojawi, bo ani siebie, ani Was moją osobą, nie będę w cywilizację męczyć.
PS.
PS.
'Kulciakowe' pytanie głośnego, a zarazem tak bardzo cichego w ostatnim roku, Andrzeja, które kilka razy powracało przy stole: "Kto to jest ten Jezu?". Założył nam wątek i chyba jakoś po trzech dniach zniknął i już go nie było. Ktoś zna, coś wie? Może najwyższy czas wykoncypować teorię wątku wybranego.
- piton
- Has thanked: 1204 times
- Been thanked: 631 times
- Kontakt:
jak są dobre gry, to mnie nie ma - klasyka zmieszana z karmą.
Będę reprezentował (g-ł-odnie?) opolszczyznę aka polskę.de zagranico województwa, to nie dam rady przybyć. Szlifuje formę.
Zostawcie Wysokie na za tydzień
tylko komisji nie powołuj w celu wyjaśnienia/rozliczenia/inne ~enia.
Pozdro
Będę reprezentował (g-ł-odnie?) opolszczyznę aka polskę.de zagranico województwa, to nie dam rady przybyć. Szlifuje formę.
Zostawcie Wysokie na za tydzień
i to jest ten moment, że jedni wierzą inni nie heh no i po co rozwlekać temat.. Każdy zagra w zgodzie z własnymi poglądami
tylko komisji nie powołuj w celu wyjaśnienia/rozliczenia/inne ~enia.
Pozdro
-
Mnie nie będzie ,a szkoda.Z Okulistką się umówiłem na 17 i po ,, Zakropieniu,, nie będę nic widział Więc pozostaje mi następna Środa
- Barbarzyciel
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 46 times
Na razie sporo wskazuje że będę. Wezmę Let's go to Japan.
FB: Staadtthegame
Instagram: staadtthegame
- gafik
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 119 times
- Barbarzyciel
- Has thanked: 52 times
- Been thanked: 46 times
...a jednak optymizm wziął górę nad realizmem. Więc niestety mnie zabraknie.
FB: Staadtthegame
-
Ajajaj... Dzwonię po posiłki.Barbarzyciel pisze: ↑03 kwie 2024, 14:14 ...a jednak optymizm wziął górę nad realizmem. Więc niestety mnie zabraknie.
-
Posiłki się nie pojawią. W takim razie nie będę się wcinać między czwórkę do civki. Odbiję sobie za tydzień, gdy będzie frekwencja. Bawcie się i dozo.