Temat co chwila wałkowany, będzie, jeszcze nad tym pracują, wystarczyło poszukać albo chwilę poczekać Z najnowszych informacji sprzed dwóch tygodni na gamefound ma być w połowie kwietnia "As of now, our team estimates that the LANG versions will be fully integrated and operational in the second part of April."Drakkar84 pisze: ↑07 kwie 2024, 13:56 Wczoraj otrzymałem grę i dziś postanowiłem sam się przekonać czy przypadnie mi do gustu. I już na początku zgrzyt - odpalam dedykowaną aplikację, wchodzę w wybór języków: angielski, chiński i... czeski. Myślę sobie: nie, no chyba niemożliwe, czeski jest, a polskiego nie ma? Pewnie nie pobrało aktualizacji, zrestartuję aplikację. Ale jednak to prawda - jest czeski,a polskiego brak. Co prawda nie mam problemu z językiem angielskim, jest też księga skryptów, ale mimo to człowiek ma przez to wrażenie, że zakupił wybrakowany produkt i czuje się gorszy od naszych południowych sąsiadów - ponieważ trudno mi uwierzyć w to, że rynek czeski jest większy niż polski. Tym bardziej boli fakt, że to polska gra.
Pozdrawiam.
Edit: aż z ciekawości zajrzałem przy okazji czy nie ma jakiejś aktualizacji aplikacji. Dwa dni temu wrzucili update dodający dodatki z drugiej fali, więc pewnie na tym się skupiali aby wrzucić zanim wrzuca wersję językowe.