Szczury z Wistar - pytanie o zasady
- ave.crux
- Has thanked: 904 times
- Been thanked: 1469 times
Re: Szczury z Wistar - pytanie o zasady
tak
Nic na siłę, wszystko młotkiem. Wieczne narzekanie obrzydza radość grania.
-
- Has thanked: 126 times
- Been thanked: 213 times
Raczej jak przeciwnik ma wiecej.
Preferuje: średnie/ciężkie euro, rywalizacja. Gram we wszystko :D Niezwiązany z branżą.
NA SPRZEDAŻ Projekt Gaja - nakładki na plansze Res arcana gra+Lux et Tenebrae+Perlae Imperii Brazil Too Many Bones PL + Ghili i inne
NA SPRZEDAŻ Projekt Gaja - nakładki na plansze Res arcana gra+Lux et Tenebrae+Perlae Imperii Brazil Too Many Bones PL + Ghili i inne
- kuleczka91
- Has thanked: 880 times
- Been thanked: 578 times
Jak Ty zagrasz kartę, to wszyscy przeciwnicy, którzy mają więcej punktów niż Ty stracą 2 punkty. Jeśli mają mniej niż Ty, to nic się nie dzieje. Karta po prostu w ciągu rozgrywki zapewni Ci ikonę siły, a na koniec gry da Ci 2 punkty zwycięstwa.
Cześć
Zagrałem kilka partii i znalazłem trochę kart które nie wiem jak działają. Czy ktoś może pomóc bo w instrukcji nie ma wyjaśnienia?
Ikonki kosza nie ma w instrukcji, co oznacza? Odrzucenie karty to raczej X. Nie mam pomysłu co może oznaczać.

Ikonka tego niebieskiego płomienia pojawia się też przy akcji buta. Zakładam, że pozwala w tym przypadku umieścić namiot w wybranym przez siebie pokoju Jak jest przy bucie to można myszą przejść do wybranego pokoju w domu. Dobrze myśle?

Zakładam, że na tej kacie można umieścić np. żeton z łóżkiem lub naszego gościa. Tylko po co symbol nieskończoności?

Dzięki z góry za pomoc
Zagrałem kilka partii i znalazłem trochę kart które nie wiem jak działają. Czy ktoś może pomóc bo w instrukcji nie ma wyjaśnienia?
Ikonki kosza nie ma w instrukcji, co oznacza? Odrzucenie karty to raczej X. Nie mam pomysłu co może oznaczać.

Ikonka tego niebieskiego płomienia pojawia się też przy akcji buta. Zakładam, że pozwala w tym przypadku umieścić namiot w wybranym przez siebie pokoju Jak jest przy bucie to można myszą przejść do wybranego pokoju w domu. Dobrze myśle?

Zakładam, że na tej kacie można umieścić np. żeton z łóżkiem lub naszego gościa. Tylko po co symbol nieskończoności?

Dzięki z góry za pomoc
Ehh, wiedziałem, że coś przeoczyłem, tak to jest jak się nie zagląda czasem na ostatnią stronę. Dzięki.
Mam odblokowana zniżkę za budowanie dziur ( łopata) mam też kartę czy tam mysz który daje zniżkę 1 przy akcji łopata. Czy mogę zrobić akcje łopaty za darmo ? Co jak robię ja 3x , buduje 3x za darmo ?
Ostatnio zmieniony 04 maja 2024, 17:54 przez rogal, łącznie zmieniany 1 raz.
- bogas
- Has thanked: 425 times
- Been thanked: 671 times
Karta daje zniżkę 1 od całości. Czyli jak robisz x3 to zapłacisz 3-1=2