Cześć,
mam pytanie do was bo stoję przed dość dużym wydatkiem i raczej w grę wchodzi wybranie jednej opcji. Z perspektywy czasu i osób, które miały okazję ograć oba tytuły wymienione w tytule posta co byście wybrali? Oba tytuły będą za 1k+ zł i który kontent jest lepszy, bardziej dopracowany itp? Wiem obie gry są inne, to jak porównywać schabowego do mielonego, oba to kotlety, ale jednak chyba musze się zdecydować na 1 opcję. Dodam, że obie wersje gier będą w folii jakby to miałoby pomóc w ocenie wartości wydanych pieniędzy.
Z góry dziękuję za rady!
Rising sun Ks czy Dune war for arrakis Ks
-
- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 105 times
Re: Rising sun Ks czy Dune war for arrakis Ks
Hmm grałem w Rising Sun. Ta gra najlepsza jak jest 4 graczy. Do tego sporo negocjacji nad stołem.
Pytanie więc podstawowe ja ile osób szukasz gry. Jak na 2 to lepiej Dune. Jak na 4 to RS lepiej się spisze. Ale to gracze muszą lubić słowne negocjacje.
Pytanie więc podstawowe ja ile osób szukasz gry. Jak na 2 to lepiej Dune. Jak na 4 to RS lepiej się spisze. Ale to gracze muszą lubić słowne negocjacje.
-
- Has thanked: 65 times
- Been thanked: 105 times
Re: Rising sun Ks czy Dune war for arrakis Ks
I tutaj jest problem, bo chcę żeby chodziło w każdym składzie, a w RS już nie zagram w 2 osoby. To również załóżmy że uda mi się to minimum graczy zebrać na grę tj. na Dune 2+ i na RS 3+