(Kraków) - Wiedźmin Stary Świat

... czyli zloty miłośników planszówek! Tu możesz także umawiać się na granie w Twoim mieście.
Awatar użytkownika
Hardkor
Has thanked: 1570 times
Been thanked: 1142 times
Kontakt:

(Kraków) - Wiedźmin Stary Świat

Post autor: Hardkor »

Szukam ludzi do grania w Wiedźmina Stary Świat. Granie w Boardowej (ewentualnie w czyimś mieszkaniu na południu, moje niestety za małe). Granie we 3 osoby (nie więcej, nie mniej, ale oczywiście możemy założyć więcej osób, w końcu nie każdy zawsze może). Mam swojego all-in i chciałbym zacząć go porządnie ogrywać. tj. Podstawka + SG (KS) + jakiś dodatek (zmieniamy Magowie/Skellige/Legendarne Łowy).

Najchętniej bym po prostu umawiał się na jakimś wspólnym chacie na Messengerze. Ewentualnie prowadzę grupę z graniem w Wiedźmina : https://www.facebook.com/groups/1054709988841675/

Niestety jednak zapał ostatnio tam umarł, więc szukam nowych źródeł graczy. Oczywiście poszukuje tylko i wyłącznie ludzi, którzy już grali i wiedzą, że chcą zacząć ogrywać dodatki.
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
ODPOWIEDZ