A mnie ten przyrost troche rozczarowal, moze ze 100osob sie czai na final, ale czy 200-300? Sam
koncept akcji dodruk jest bardzo fajny, problemem jest wg mnie dotarcie z info do klienta
Czy grupy/portale fb to rozglaszaly spolecznie? Te nie-Portalowe
Potem beda glosy, "nie wiedzialem, bylem na plazy", albo "kupilbym i za 120, wielka szkoda ze sie nie udalo..."
A sygnal jaki idzie do wydawcy, to ze nie ma hajpu wsrod ludzi. Ze lepiej jechac Zombicide #8...
(Tylko czy hajp sam sie zbuduje? lub DiceTower ma go robic?

ciezki temat, a tytulow tak duzo. Jak Trzewik mowil, rok temu mieli 52produkty nowe w ofercie, wiec tydzien na rozkminy w firmie i jedziesz z kolejnym. Te mniej nosne zostana zadeptane np przez TMB, czy Diune, czy innego Suchego, bo te 2 poprzednie to drogawe

)
PS
Jaki sens jest czekac na ostatnie 5 minut? kwestia braku pieniedzy? nieufnosc (ze zwroca srodki)? wygodnictwo? prokrastynacja?

Mimo ze jestem olbrzymim odwlekaczem wszelkich dzialan nieoczywistych, to tutaj akurat wrzucilem sianko i traktuje to jak zabawe/plebiscyt itp Po co zwlekac, co sie zmieni?
PS2
A moze percepcja ceny (120scd/100preorder/85rabat)? Ze to duzo jak na dodatek do karcianki, albo ze wiecej niz podstawka? A moze oczekiwanie, niech naiwni kupia preorder, a ja kupie 5zl taniej w necie potem, w zwyklym sklepie?
Mi sie zdaje, ze wiekszosc potencjalnych nabywcow nawet nie wie o tej akcji i to rozwiazanie zagadki