A czy w tej Megafaunie są jakieś historyczne bitwy?

Ja nie mam nic wojenno-historycznego na 3+ graczy.
A czy w tej Megafaunie są jakieś historyczne bitwy?
Ależ oczywiście
Niestety w jednym się Janek pomylił, ta gra słabo chodzi na 2 osoby, najlepsza jest podobnie jak PaxRen na 3 osobyWniosek z wieczoru - Megafauna to gra o pojedynku na noże w budce telefonicznej. Grać, grać, grać. Ale lepiej na 2-3 osoby a nie 4.
To tak naprawdę też gra wojenna. Są hexy, są ulepszenia jednostek (geny), są zróżnicowane typy jednostek: piechota, czołgi, samoloty, statki ... tfu tfu tz kopułki, ślimaki, muszki, ryby
Dla mnie Megafauna i wczorajszy Time of crisis są tak samo wojenne. Powiedziałbym że Megafauna w swojej końcówce (ok30% gry) jest bardziej mordercza niż niejedna gra "wojenna". Trzeba się do tej końcôwki dobrze przygotować.
Ja planuję być około 17:04.
Oczywiście, nawet dwa albo i trzy.
OK, to w takim razie przyjadę między 17:00 a 17:30 do Krolmalacki2000 pisze: ↑24 cze 2024, 17:55Oczywiście, nawet dwa albo i trzy.
Armia gromadzi się tak gdzieś w przedziale 17:00-17:30, zależy jak komu korki, praca, rodzina utrudnia dotarcie na front. Niektórzy mogą się bardziej spóźnić jak zbyt dosłownie traktują słowa Napoleona, że armia maszeruje na brzuchach
Ja jutro mam słabe szanse na przybycie, zależy od obowiązków rodzinno-robotniczych. Dam znać jutro![]()
U mnie szanse rosną, więc można liczyć około 3,6 osoby
... Napoleona 1807, Lincolna....Teraz jak najbardziej chcę grać w Krysię, QG i WotR, no i PaxRen