Jak dla mnie poki co troche bieda na start wiec raczej poczekam na okazje na olx zamiast rzucac sie na przedsprzedaże.
Instrukcja? Panie, to trzeba na spokojnie....szczudel pisze: ↑17 lip 2024, 08:33 Ja mam figurki z zestawu z Disneylandu i ta gra będzie z nimi absolutnie epicka.
Co do instrukcji, to jestem już za stary aby się ekscytować instrukcją na sucho w PDFie.
Będzie w pudełku papierowa to się kulturalnie weźmie do ręki, usiądzie w fotelu i przeczyta na spokojnie.
Ja też poproszę o werdykt czy dobrze wydałem te 160 zł (:psia.kostka pisze: ↑16 lip 2024, 18:09 Skoro jest instrukcja, to czekam na werdykt doswiadczonej Rady Jedi, czy warto kupic za 160kredytow, czy lepiej wydac na Death Sticks![]()
Pierwsze wrażenia od graczy zaczynają się pojawiać na FB to możesz tam zerkać. Nie wiem czy Rebel wysyłał do recenzentów jakieś kopie....ale widać że chyba niekoniecznie bo nie widziałem u nikogo
Ja swojej niestety nie dostałem i czekam, pewnie się nie doczekam przed urlopem
Bo podczas takiej prezentacji widać komponenty, jest pokazana mechanika i ogólnikowe zasady. Materiał trwa trochę dłużej jak 8 zdań. Dodatkowo nie każdy może/lubi oglądać materiały anglojęzyczne. A poza tym fajnie jest wspierać "swoich"