(Katowice / Planszówki w Spodku) Gry wojenne dla początkujących

... czyli zloty miłośników planszówek! Tu możesz także umawiać się na granie w Twoim mieście.
Awatar użytkownika
Apos
Has thanked: 529 times
Been thanked: 1203 times
Kontakt:

(Katowice / Planszówki w Spodku) Gry wojenne dla początkujących

Post autor: Apos »

Hej!

Jak co roku w ramach Planszówek w Spodku przedstawiamy wyjątkowe i oryginalne gry planszowe, które cieszą się popularnością na całym świecie. Tym razem będzie to coś dla fanów fantasy, Robin Hooda oraz Gry o Tron!

Przy współpracy z Ludiversum mamy zaszczyt zaprosić Was do postawienia pierwszych kroków we współczesnych grach wojennych.
To gatunek, który oczarował nas i na stałe wpisał się do naszego planszowego świata. To pięknie wykonane tytuły, pełne klimatu oraz emocjonującej rozgrywki, a zarazem o przystępnych zasadach. Dlatego chcemy Wam przedstawić tytuły na start, od których warto zacząć.

Na Planszówkach w Spodku zagracie w:
👉 A Gest of Robin Hood
👉 Vijayanagara
👉 Burning Banners

Tłumaczymy zasady, podpowiadamy i doradzamy.

Zapraszamy! Wpadnijcie chociaż przybić piątkę i pogadać o naszym planszówkowym świecie 😃
Do zobaczenia przy planszy!

Szczegółowe informacje i opis gier znajdziecie w wydarzeniu:

Rozgrywki, wydarzenia i spotkania przy planszy w woj. Śląskim: https://www.facebook.com/trzyplansze
Nasz Discord: https://discord.gg/DCKxyBtS29

Do zobaczenia przy planszy 👋
Awatar użytkownika
Apos
Kontakt:

Re: (Katowice / Planszówki w Spodku) Gry wojenne dla początkujących

Hej,

ruszyły zapisy na rozgrywki

Obrazek

W wydarzeniu możecie zapisać się na jedną z trzech gier - zostało jeszcze parę miejsc!

Który tytuł wybrać dla siebie? Na stronie FB przybliżyliśmy Wam profile każdej z proponowanych gier:
🏹 A Gest Robin Hood
🐘 Vijayanagara
🔥 Burning Banners (Brak wolnych miejsc!)

Zapraszamy na nasze stoisko, aby poznać współczesne gry wojenne lepiej lub po prostu pogadać o naszym hobby i przybić piątką :D
maslopi
Has thanked: 13 times
Been thanked: 20 times

Post autor: maslopi »

Super było :) Wielkie dzięki za pokazanie i przeprowadzenie przez jakże nowy dla mnie typ gier. Udało się usiąść do wszystkich 3ch i we wszystkich doceniam profesjonalne tłumaczenie i atmosferę przy stole.

Co do samych gier to może jeszcze coś wypocę w odpowiednich działach, ale zarówno Robin Hood, jak i Vijayanagara zrobiły bardzo dobre pierwsze wrażenie i chcę więcej.
Awatar użytkownika
Apos
Kontakt:

maslopi pisze: 30 wrz 2024, 00:07 Super było :) Wielkie dzięki za pokazanie i przeprowadzenie przez jakże nowy dla mnie typ gier. Udało się usiąść do wszystkich 3ch i we wszystkich doceniam profesjonalne tłumaczenie i atmosferę przy stole.

Co do samych gier to może jeszcze coś wypocę w odpowiednich działach, ale zarówno Robin Hood, jak i Vijayanagara zrobiły bardzo dobre pierwsze wrażenie i chcę więcej.
Cała przyjemność po naszej stronie :D. Bardzo miło i przekazałem Maćkowi, który prowadził stolik z Burning Banners Twoją wiadomość.

Zostawiam relację z obu dni:
Dzień 1
Dzień 2
ODPOWIEDZ