Udało się sprzedać ostatnio następujące tytuły zerując tym samym produkty na sprzedaż:
-
Mediceo i Hyperion - dodatki do NAR w angielskiej wersji. Zostawiłbym sobie do BRW, ale po przepakowaniu wszystkiego w insert(oryginał jak i Odrodzenie) po prostu nie było szans wcisnąć tego wielkoluda Hyperiona, a z kolei Mediceo daje tylko nowego maga, więc meh. Oba dodatki ograłem z NAR. Spoko, ale bohater moim zdaniem ma słaby sprzęt na początek i więcej nas będzie irytował niż bawił. Hyperion z kolei do samego NAR wnosi tylko dwie misje, wiec bez szału vs cena.
-
Folklore - komplecik wyruszył w świat po ograniu całości. Bawiłem się świetnie i w wątku z grą zachwalałem całość. Świetny RPG na planszy. Sporo rzutów, ale też opcji do poprowadzenia naszej kompanii i rozwoju każdego bohatera na kilka sposobów. Gra na pewno mogłaby zostać w kolekcji jakbym prowadził dla innych graczy kampanie jako MG, ale ekipy nie mam, a rozgrywanie tego samego mnie nie bawi(próbowałem z NAR i jednak nie dla mnie, nawet z paroma innymi misjami, bez nowej fabuły ciągnącej mnie, ciężko się zmusić).
Teraz w sumie na wyjściu jest Primal(jeste w połowie drugiej kampanii, więc spokojnie do końca marca pocisną trzeci raz i poleci - gra tak dobra i różnorodna przez dodatki jak i walkę na innych poziomach z wrogami, że chce się wracać, a czeka mnie jeszcze poziom Nightmare

). Wyprzedałem się i czas pomyśleć co jeszcze powinno polecieć. A, że poupychałem co się dało w inserty i zminimalizowałem liczbę pudełek do minimum, to teraz już tylko i wyłącznie zostaje mi sprzedaż

Obecnie wygląda, że szanse na wylecenie ma Kanban DE, El Grande(kurde bardzo lubię, ale zawsze jak gram to ta gra i tak jest w danej kolekcji(knajpy czy danego "zboru") a też w sumie minimum 3os są potrzebne, więc w domu nie ma też okacji), MicroMacro(kilka spraw do ogrania i leci) i Pojedynek o Śródziemie(spoko, ale mam 7CŚ:P a z krótkich 2os też Splendor Duel, w sumie ta gra nie wypełnia u mnie żadnej niszy). Idę wystawiać xD