Który Zombicide?
Który Zombicide?
Jako że 8-latkowi podoba się CoraQuest i zawsze obserwuje jak gram w crawlery to pomyślałem żeby do wspólnych rozgrywek kupić Zombicide. Tylko tyle ich jest że nie wiem który. Czy różnią się tylko tematyką czy są jakieś zmiany w mechanice? Nie miałem okazji nigdy w to zagrać
-
- Has thanked: 1414 times
- Been thanked: 1694 times
Re: Który Zombicide?
Próbowałeś w wyszukiwarce tego podforum wpisać "który zombicide"? Bo niemal identycznie zatytułowany temat był jakiś czas temu.
- Mr_Fisq
- Administrator
- Has thanked: 1693 times
- Been thanked: 1851 times
Możesz rzucić okiem np. na:
viewtopic.php?p=1515198&hilit=Zombicide#p1515198
viewtopic.php?p=1536386&hilit=Zombicide#p1536386
viewtopic.php?p=1515198&hilit=Zombicide#p1515198
viewtopic.php?p=1536386&hilit=Zombicide#p1536386
-
- Has thanked: 1414 times
- Been thanked: 1694 times
U mnie wraz z siódmym wynikiem na liście po wpisaniu wyszukiwania na tym podforum "który zombicide?" zaczynają się posty z tego tematu:
viewtopic.php?t=78185
Zatytułowanego... Który Zombicide Kupić?
(stron wyników wyszukiwania jest 5 nie kilkadziesiąt btw)
viewtopic.php?t=78185
Zatytułowanego... Który Zombicide Kupić?
(stron wyników wyszukiwania jest 5 nie kilkadziesiąt btw)
Ostatnio zmieniony 17 lis 2024, 14:34 przez Cyel, łącznie zmieniany 1 raz.
O za ten link dzięki - jest w miarę świeży. Za ten sprzed półtora roku to podziękuję bo od tej pory wyszły ze trzy nowe
No właśnie chciałam o to pytać.
Bo chociaż oczywiście dobrym jest pomysłem, żeby użytkownicy najpierw użyli wyszukiwarki, a później pytali, jeżeli tamto nie wystarczy, to raczej istotne jest czy od czasu założenia tamtego znalezionego podobnego tematu nie zostały wydane nowe wersje danej gry.
A inna sprawa jeszcze, że przy udzielaniu odpowiedzi na pytanie "który Zombicide?" ma też znaczenie jakie są kryteria udzielania odpowiedzi i dla kogo gry szukamy.
Więc reakcja na pytanie kolegi niekoniecznie była sympatyczna..
Bo chociaż oczywiście dobrym jest pomysłem, żeby użytkownicy najpierw użyli wyszukiwarki, a później pytali, jeżeli tamto nie wystarczy, to raczej istotne jest czy od czasu założenia tamtego znalezionego podobnego tematu nie zostały wydane nowe wersje danej gry.
A inna sprawa jeszcze, że przy udzielaniu odpowiedzi na pytanie "który Zombicide?" ma też znaczenie jakie są kryteria udzielania odpowiedzi i dla kogo gry szukamy.
Więc reakcja na pytanie kolegi niekoniecznie była sympatyczna..