Super, dzięki za wrzucenie i pozytywne nastawienie. Na grupie wojennej ktoś zjechał Red Dust, że po co to, że 5/10 itd. I się mocno zaczęłam zastanawiać czy dobrze zrobiłam zamawiając.ckbucu pisze: ↑19 lis 2024, 09:09 Wczoraj udało mi się zagrać w partyjkę zapoznawcza (samemu, kontrola wszystkich frakcji, zrobione 2 z 3 "propagand") w Red Dust Rebellion. Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne - nawet jestem zaskoczony, jak niektóre zmiany zostały zaimplementowane. Zdecydowanie, spośród dużych COINów w które grałem, ten pod tym kątem jest najciekawszy i najbardziej różnorodny.
Od razu czuć, że tu się będzie bardzo dużo działo, downtime niestety w pierwszych partiach obawiam się będzie przeogromny. Świat podobno stworzony na potrzeby gry jest tak dobry, że ludzie na BGG chcą więcej, co cieszy, bo okazuje się nie być wydmuszką.
Ciężkość, jak dla mnie ze względu na spore zmiany w działaniu frakcji, obecność populacji, którą można zniszczyć itd. to poprzeczka wyżej od Fire in the Lake, ale piszę to z perspektywy nowicjusza w COINach

Nadal czekam na swój egzemplarz, ale wpisy takie jak Twój dodają otuchy i pomagają cierpliwie czekać