Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
A. No to już było.
Myślę, że można ewentualnie spytać IUVI czy ma w planie wracać do już dołączonych kart promo, kiedy wszystkie różne już wykorzysta.
Część graczy miała już podstawkę od wcześniejszych wydawców, więc w przypadku Czarnego Rynku wydaje się to szczególnie uzasadnionym krokiem.
DziejopisWawel pisze: ↑19 sie 2024, 12:49
Jeśliby kogoś to interesowało, to otrzymałem odpowiedź z iuvi, iż nie mają w planach wypuszczenia czarnego rynku.
DziejopisWawel pisze: ↑19 sie 2024, 12:49
Jeśliby kogoś to interesowało, to otrzymałem odpowiedź z iuvi, iż nie mają w planach wypuszczenia czarnego rynku.
Hu_bert pisze: ↑02 sty 2025, 11:23
Czy Hero Realms: Watery Grave Campaign Deck będzie wydany po polsku?
Dostałem odpowiedź z UIVI że Water Graves jak i Dungeons ma zostać wydane po polsku, nie znana niestety jeszcze jest data. Ja czekam z niecierpliwością na obydwie pozycję
Ja chciałbym podziękować IUVI games za pomoc z Dominionem. Kupiłem 3 dodatki. Rozpakowałem i koszulkowalem wszystko. Z racji tego że kart była masa nie zwróciłem uwagi na brak jednej zgrzewki kart z Pieśni Nocy. Odkryłem ten brak po 3 miesiącach. Szybki mail i po tygodniu wymieniono mi cale pudło. Jestem bardzo ale to bardzo wdzięczny wydawnictwu i pani Karolinie. Wspaniały support.