Fanowskie tłumaczenie wszystkich kart na zasadzie wkładek do koszulek i planszetek wszystkich frakcji jest na ukończeniu

Coś takiego:
https://drive.google.com/file/d/1_eQYJS ... sp=sharing
Mój tracking mówi:
I od razu dodam, że wiem że to prawda, bo mam ten sam problem zawodowo - brak kierowców do odbioru kontenerówDue to the approaching New Year holiday in Europe, truck drivers have taken early leave, causing a shortage of trucks. It is expected that the container will be picked up and cleared on January 7, 2025 local time
Też mam coś takiego w apce, ale na mailu ani Gamefoundzie nic. Tylko ja zamawiałem jedynie matę do HoLAS, bo czekam cały czas na podstawkę PL od Galakty.
Było wysoko na liście zakupowej po zapowiedzi....muszę ją odświeżyć czy ją nadal tak bardzo chcę i potrzebuję jak rok temuMr_Fisq pisze: ↑09 sty 2025, 13:10 Ruszyła przedsprzedaż wersji PL. Wysyłka w lutym.
Źródło: FB Galakty
Do mnie dopiero idzie. ale jeśli ktoś nie miał do czynienia z matami do HolAS - poprzednia jest identyczna. bardzo dobra jakościowo, ogromna i co ciekawe nie odkształca się. Wiem, bo mi kiedyś wysłali złożona miedzy ciężkie gry i po pierwszym szoku rozłożyłem i zero śladu.antonio3333 pisze: ↑13 sty 2025, 13:54 Przyszła do mnie mara wraz z nowymi eventami, kartami taktyki i mantikora. Powiem wam, że czuć w macie za co się płaci. Mata jest ogromna, dobrze wykonana, ładnie obszyta. Są też na niej wygospodarowane na niej miejsca na machiny oblężnicze, nomadów i dla najemników zgodnie z liczbą graczy.
Mi niby dzisiaj dotarły (odebrali mi w pracy, bo mnie już nie było. A gry o tron nie wiem
Nie wiem czy ktoś tu odpowie, ale widziałem podobny wątek na BGG. Gdybyś chciał zakapslować, to 25mm powinny być dobre.