Ciekawe linki:
- Strona wydawnictwa: Oficjalna, Facebook
może doprowadzić do szybkiego wtopienia jak coś nie sprzeda się. Mieliśmy już kilka takich wydawnictw co koncentrowały się tylko na fajnych tytułach - życzę im żeby wpadły z 2-3 evergreenyNaszym celem jest lokalizacja ciekawych, zagranicznych planszówek na polskim rynku. Na warsztat będziemy brać wyłącznie takie gry, w które sami chętnie zagramy.
Gamefound też nie do końca załatwia sprawę, bo przygotowanie kampanii też ma jakiś koszt. Jak kampania nie wyjdzie to pojawi się dylemat - dołożyć "trochę" środków w reklamę, kampanię, etc. i spróbować jeszcze raz, czy może wyłożyć więcej środków na kolejną kampanię.
ale tytuł mogliby już lepszy wymyślić
a to w porządku, warto obniżyć z tego powodu sprzedażPytonZCatanu pisze: ↑02 paź 2024, 16:20 Niemogliby, bo to jest taki trochę inside joke dotyczące prawdziwego miejsca w Polsce![]()
Dolina Wiatru to chyba za blisko tytułu Plemiona Wiatru, a taki już na rynku istnieje.
Ale, że tego: Wiatrakowo – Noclegi Kazimierz Dolny ?PytonZCatanu pisze: ↑02 paź 2024, 16:20 Niemogliby, bo to jest taki trochę inside joke dotyczące prawdziwego miejsca w Polsce![]()
Hehe, no nazwa mi też nie siedzi, ale jak to inside joke, no to na pewno każdy pod wąsem się uśmiechnie na tą nazwę i się przez to zainteresuje.
To, że coś jest zgodne z normami językowymi, nie znaczy, że nie brzmi głupioPytonZCatanu pisze: ↑23 sty 2025, 07:27 Przepraszam, ale naprawdę nie wiem co trzeba w głowie rozkminić, żeby uznać, że ta nazwa to "tragedia".
Normalna nazwa, pomijając inside joke, to po prostu brzmi jak nazwa miejscowości w Polsce pochodząca od wiatraków.
Naprawdę trzeba się nastarać, żeby to skrytykowaćNie wiem, może nigdy nie byliście w północnej Polsce.
Wiem, o czym jest gra. I nadal uważam, że tytuł jest dziecinny, nie odpowiadający percepcji grupy docelowej