(Opole) Planszowe Opole
-
- Has thanked: 591 times
- Been thanked: 288 times
Re: (Opole) Planszowe Opole
Poczekaliśmy, zobaczyliśmy (gajowanie, tuitam, skałta i coś tam jeszcze, pewnie epickiego). A cóż zobaczymy jutro?
Ja póki co się nie deklaruję. Mam wywiadówkę u młodego o 16:30 i zależy kiedy się skończy. Może jakimś cudem zdążę na 17:30 ale to najwyżej napiszę do kogoś że mnie jednak nie będzie.
-
Oj tam, oj tam. Dwa wyrazy na x, a i tak się pomyliłem. Nie gajowanie, a terramistykowanie.
W razie co, masz do mnie namber (w przeciwieństwie do Czarka - trza to zmienić).
- melusina
- Has thanked: 21 times
- Been thanked: 62 times
Ja będę, Teresa powinna być sama, więc szykuje się jutro chyba jeden stolik.

Mało prawdopodobne, żeby wywiadówka w pierwszej klasie skończyła się w godzinę i żebyś jeszcze zdążył dotrzeć na spotkanie. Możemy jednak zagrać w coś do godziny, półtorej i wówczas mógłbyś dołączyć

Szkoła jest 200 m od polibudy a poprzednie wywiadówki trwały około godziny właśnie ale to jest na podsumowanie semestru więc jest ryzyko że się przeciągnie. Tak czy siak będę dawał znaki.
-
Nie było gospodarskiego czujnego oka, więc pozwoliliśmy sobie zajumać rzutnik z ekranem i za zarobione w ten sposób pieniądze kupiliśmy nowe fajne gierki. Wpadaj, jest gites. Jeszcze planujemy zajumać nowe zasłonki, bo uczelnia się wyżyłowała i jest francjaelegancja. Tylko pospiesz się, może jeszcze uda Ci się je popodziwiać, zanim do sklepów wpadnie jakiś drogi nowy pachnący plastik.
-
Ja tu piszę o plastikowych nowościach, a tu djuna w starej wersji i jeszcze starsza civka. Dobrze, że chociaż z nowymi dodatkami. 2 stoliki (podobne jak na wywiadówkach), po 3 osoby. Wojtek wygrał ze Staszkiem i ze mną (ze mną bardziej) tylko z rzadka angażując się w piaszczyste wojenne potyczki przyprawiające o przyprawę. Ciekawe, że tak też się da. Mistrz kombosów musi wrócić do formy po planszowym detoksie, choć tylko o dwa włosy do lidera (dla niektórych dwa włosy to dużo).
My się wyrobiliśmy kwadransik przed 21:00. Cywilizacyjnym zeszło pod chroniącym od złego okiem gospodarza pewnie do 21:30.
Dzięki za wyrozumiałość przy moim posuwaniu innych (jakoś może żółty kolor bardziej mnie przyciąga) i za fajną partyjkę.
Dozo.
My się wyrobiliśmy kwadransik przed 21:00. Cywilizacyjnym zeszło pod chroniącym od złego okiem gospodarza pewnie do 21:30.
Dzięki za wyrozumiałość przy moim posuwaniu innych (jakoś może żółty kolor bardziej mnie przyciąga) i za fajną partyjkę.
Dozo.
Planujemy być normalnie ok 17:30, może przyjedzie nasz kolega i weźmie z sobą Brassa, to wtedy gramy w to; chyba, że on będzie chciał w coś innego.
Czyli zgadamy się na miejscu, chyba, że coś będę wiedziała wcześniej to napiszę : )
Czyli zgadamy się na miejscu, chyba, że coś będę wiedziała wcześniej to napiszę : )
-
- Has thanked: 55 times
- Been thanked: 94 times
Hej,
Już niedługo wprowadzam się do Opola i mam pytanko, czy mógłbym raz na jakiś czas wpadać do was na ogrywanie jakichś tytułów? Coś tam od siebie przyniosę na pewno, pewnie też przyłącze się do jakiegoś stolika. Zaznaczam, że bardziej bliżej mi do gracza strategicznego/area control niż do eurosucharzysty, ale dobrym euraskiem też nie pogardzę
Już niedługo wprowadzam się do Opola i mam pytanko, czy mógłbym raz na jakiś czas wpadać do was na ogrywanie jakichś tytułów? Coś tam od siebie przyniosę na pewno, pewnie też przyłącze się do jakiegoś stolika. Zaznaczam, że bardziej bliżej mi do gracza strategicznego/area control niż do eurosucharzysty, ale dobrym euraskiem też nie pogardzę

Można nawet wpadać raz na tydzień kiedy są spotkania w środyantonio3333 pisze: ↑28 sty 2025, 13:06 czy mógłbym raz na jakiś czas wpadać do was na ogrywanie jakichś tytułów?

Większość tutaj to raczej zatwardziali eurogracze, ale jak w końcu się doczekam konkretnego stolika area control to można na mnie liczyćantonio3333 pisze: ↑28 sty 2025, 13:06 Zaznaczam, że bardziej bliżej mi do gracza strategicznego/area control niż do eurosucharzysty, ale dobrym euraskiem też nie pogardzę