(Warszawa) Piątki/soboty z Eclipse

... czyli zloty miłośników planszówek! Tu możesz także umawiać się na granie w Twoim mieście.
wiLLiq
Been thanked: 15 times

Re: (Warszawa) Piątki/soboty z Eclipse

Post autor: wiLLiq »

dicer pisze: 17 lip 2024, 22:59 Już raczej nie. Ekipa się posypała - ze starej eclipsowej gwardii, zostało nas tylko dwóch.
Posypalo sie z braku lokalu czy juz sie wystarczajaco nagraliscie? Ile w sumie wyszlo partii??
dicer pisze: 17 lip 2024, 22:59 Jest też problem z lokalem. Trudno znaleźć coś z dużym stołem i otwarte na tyle długo, by odpalić grę w piątek wieczorem (ech, łezka się kręci na wspomnienie Cheers Pubu, a potem Terapii...).
Sporadycznie jeszcze na Zgranym Wawrze coś robiliśmy, ale ostatnio raczej i tam słabo.
W sensie bylo zero chetnych?
Jesli Wam pasuje to moze warto sprobowac Wawer 25.08.?
W 3 osoby to juz mozna spokojnie zagrac, a moze jednak ktos dolaczy.
pzdr
wiLQ
szlachcicpolski
Been thanked: 1 time

Post autor: szlachcicpolski »

dicer pisze: 17 lip 2024, 22:59 Już raczej nie. Ekipa się posypała - ze starej eclipsowej gwardii, zostało nas tylko dwóch.
Część ekipy też się tu znajdzie; 5 osób będzie.
dicer pisze: 17 lip 2024, 22:59 Jest też problem z lokalem. Trudno znaleźć coś z dużym stołem i otwarte na tyle długo, by odpalić grę w piątek wieczorem (ech, łezka się kręci na wspomnienie Cheers Pubu, a potem Terapii...).
Otóż stół by się znalazł w Grójcu.
dicer pisze: 17 lip 2024, 22:59 Sporadycznie jeszcze na Zgranym Wawrze coś robiliśmy, ale ostatnio raczej i tam słabo.
Możemy też zebrać ekipę i przyjechać na następny Wawer.

Dodatkowo edycja druga ma już opcję na grę w 9 osób. (mam wszystkie dodatki)
szlachcicpolski

wiLLiq pisze: 04 lip 2024, 12:15 Czy wciaz zdarzaja sie wieczory z Eclipse w tej grupie?
A jesli nie czy ktos w miare regularnie grywa w Wawie lub okolicach?
Czasem gramy w Grójcu. Na zamianę z innymi sporymi tytułami; Twilight Imperium, Herosy, Star Trek, Projekt Gaja, GoT.
wiLLiq

szlachcicpolski pisze: 04 paź 2024, 23:06 Możemy też zebrać ekipę i przyjechać na następny Wawer.
W sensie na najblizszy planowany 12.10?
szlachcicpolski pisze: 04 paź 2024, 23:06 Dodatkowo edycja druga ma już opcję na grę w 9 osób. (mam wszystkie dodatki)
Kluczowe pytanie na ile dodatkowe osoby uatrakcyjniaja rozgrywke, a na ile tylko ja wydluzaja?
szlachcicpolski pisze: 04 paź 2024, 23:08
wiLLiq pisze: 04 lip 2024, 12:15 A jesli nie czy ktos w miare regularnie grywa w Wawie lub okolicach?
Czasem gramy w Grójcu.
To niestety jutro troche za daleko bo dojazd godzine plus te 6-7h rozgrywki plus powrot godzine.
pzdr
wiLQ
bestea
Has thanked: 5 times
Been thanked: 9 times

Post autor: bestea »

Jak ktoś ma już doświadczenie z Eclipse to poszukujemy 1 osoby do zagrania 7 listopada na Ursynowie.
berem
Been thanked: 7 times

Post autor: berem »

Ja mam i znam tą grę w starszej wersji ze wszystkimi dodatkami. Tylko pewnie szukacie kogoś z wieczora - ja mam czas wtedy od rana ale wieczorem to słabo
wiLLiq

W najblizsza sobote od godziny 13:30 do 21 jest spotkanie Wladcow Tektury na Wilanowie.
https://www.facebook.com/groups/wladcytektury/
Powstal jeden stolik na Eclipsa, ale szybko sie zapelnil...
W zwiazku z tym chcialbym zorganizowac drugi stolik z osobami rozczarowanymi ze nie dopisaly sie na pierwszy ;-]
Na ten moment sa 3 osoby [na chacie facebookowym tejze imprezy].
Tu moje pytanie czy ktos chcialby dolaczyc jako 4+?
EDIT: nie znalazl sie, wiec zmiana planow, moze nastepnym razem
pzdr
wiLQ
szlachcicpolski

Temat Eclipse generalnie się przeniósł w różne miejsca. Na przykład następna gra na Zgranym Wawrze już 22 lutego 2025
wiLLiq

szlachcicpolski pisze: 30 sty 2025, 09:56 Temat Eclipse generalnie się przeniósł w różne miejsca. Na przykład następna gra na Zgranym Wawrze już 22 lutego 2025
Tak z ciekawosci, gracie w edycje 1 bo tak preferujecie nad edycja 2? Czy dlatego, ze ta macie?
pzdr
wiLQ
Awatar użytkownika
dicer
Has thanked: 1 time
Been thanked: 8 times

Post autor: dicer »

Jedno i drugie.
ODPOWIEDZ