Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dicer pisze: ↑17 lip 2024, 22:59
Już raczej nie. Ekipa się posypała - ze starej eclipsowej gwardii, zostało nas tylko dwóch.
Posypalo sie z braku lokalu czy juz sie wystarczajaco nagraliscie? Ile w sumie wyszlo partii??
Jest też problem z lokalem. Trudno znaleźć coś z dużym stołem i otwarte na tyle długo, by odpalić grę w piątek wieczorem (ech, łezka się kręci na wspomnienie Cheers Pubu, a potem Terapii...).
Sporadycznie jeszcze na Zgranym Wawrze coś robiliśmy, ale ostatnio raczej i tam słabo.
W sensie bylo zero chetnych?
Jesli Wam pasuje to moze warto sprobowac Wawer 25.08.?
W 3 osoby to juz mozna spokojnie zagrac, a moze jednak ktos dolaczy.
Już raczej nie. Ekipa się posypała - ze starej eclipsowej gwardii, zostało nas tylko dwóch.
Część ekipy też się tu znajdzie; 5 osób będzie.
Jest też problem z lokalem. Trudno znaleźć coś z dużym stołem i otwarte na tyle długo, by odpalić grę w piątek wieczorem (ech, łezka się kręci na wspomnienie Cheers Pubu, a potem Terapii...).
Otóż stół by się znalazł w Grójcu.
Sporadycznie jeszcze na Zgranym Wawrze coś robiliśmy, ale ostatnio raczej i tam słabo.
Możemy też zebrać ekipę i przyjechać na następny Wawer.
Dodatkowo edycja druga ma już opcję na grę w 9 osób. (mam wszystkie dodatki)
wiLLiq pisze: ↑04 lip 2024, 12:15
Czy wciaz zdarzaja sie wieczory z Eclipse w tej grupie?
A jesli nie czy ktos w miare regularnie grywa w Wawie lub okolicach?
Czasem gramy w Grójcu. Na zamianę z innymi sporymi tytułami; Twilight Imperium, Herosy, Star Trek, Projekt Gaja, GoT.
Ja mam i znam tą grę w starszej wersji ze wszystkimi dodatkami. Tylko pewnie szukacie kogoś z wieczora - ja mam czas wtedy od rana ale wieczorem to słabo
W najblizsza sobote od godziny 13:30 do 21 jest spotkanie Wladcow Tektury na Wilanowie. https://www.facebook.com/groups/wladcytektury/
Powstal jeden stolik na Eclipsa, ale szybko sie zapelnil...
W zwiazku z tym chcialbym zorganizowac drugi stolik z osobami rozczarowanymi ze nie dopisaly sie na pierwszy ;-]
Na ten moment sa 3 osoby [na chacie facebookowym tejze imprezy].
Tu moje pytanie czy ktos chcialby dolaczyc jako 4+?
EDIT: nie znalazl sie, wiec zmiana planow, moze nastepnym razem
szlachcicpolski pisze: ↑30 sty 2025, 09:56
Temat Eclipse generalnie się przeniósł w różne miejsca. Na przykład następna gra na Zgranym Wawrze już 22 lutego 2025
Tak z ciekawosci, gracie w edycje 1 bo tak preferujecie nad edycja 2? Czy dlatego, ze ta macie?