Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma ktoś doświadczenie z kupowaniem pudełek kartonowch pod wymiar, żeby zmieścić np. grę z dodatkiem? Może być surowy stan (czyli dosłownie sam karton), ale dobrej jakości.
Może też inaczej bardziej przykładowo. Ilość kart z Dominion z dodatkami mnie dobija Proszę o jakieś życiowe porady.
Ostatnio zmieniony 08 lut 2025, 12:33 przez tassman, łącznie zmieniany 1 raz.
Kilka formatów pudełek znajdziesz na mepel. Czasem kupuje u nich, jak muszę zrobić przepak z mniejszego pudła. Ale tych naprawdę dużych formatów nie wiem, gdzie szukać, nie wiem czy to się opłaca produkować. Możesz spytać też w drukarniach, np. MBPrint, która robi dużo fanowskich druków elementów z gier.
Jesli konkretnie Dominion, to idz tropem ludzi od LCG, czyli np drewniane pudelka "na wino" z allegro
lub tropem MtG - kartonowe, surowe boxy na tysiace kart.
Sprzedam (importowane, nowe): Harmony, Courtisans, Sea Salt & Paper, Rivages, Solstis, Tikal, Furnace, Knarr, Eddie z Iron Maiden (zestaw PL pod konkretna gre) +inne
Sprzedam:
Isofarian Guard 669PLN,1% A Game of Strategic Chance (69zł), Weather Machine - metalowe zębatki, Chronicle X(115zł), Namiestnik(29zł), Flame & Fang(129zł),Vagrantsong(264zł), Video Game Champion(189zł)