Sprzedawaj chleb dla wszystkich po 1,55 bo po tyle był w 2000!Markus pisze: ↑03 lut 2022, 20:37I o to mi chodzilo w temacie KS.AntBehindLeaf pisze: ↑03 lut 2022, 17:10Ale wiesz, że niektórzy weszli w hobby jak Troyes już było niedostępne?Markus pisze: ↑03 lut 2022, 16:51 (Sarkazm on)
Gracze którzy przegapili Troyes na wyprzedaży (55pln) lub kupili póżniej za pełną cenę niech się poczują jak gracze ktorzy przegapili jakiegoś KS i muszą potem płacić jak za zboże.
(Sarkazm off)
Wybaczcie ale nie moglem się powstrzymać.
Przy żadnym KS nie bylo tyle jęków o przegapienie dobrej oferty jak o tym Troyes ktore zalegalo na półkach.
Zdecydujcie się czy lubicie dużo płacić?
Ja swoją wersję kupiłem w normalnej cenie na premierę polskiej edycji. Nie żałuję ani zlotówki jaką wydałem.
Swoją drogą nie ma sensu tego dodrukowywać bo SCD na Rebelu byłaby 299 pln![]()
Jest to zło bo albo masz szansę na grę tu i teraz albo już nigdy. I taka sytuacja jest teraz z Troyes po 55
Buduj mieszkania po 5,5k za metr w Warszawie, bo tyle płacono w 2008!
Gdzieś to już pisałem i napiszę jeszcze raz. Podoba Ci się Troyes (albo konkretny niedostępny w sklepie tytuł) - kup. Przepłacisz 30 zł względem tego, po ile chodził na co dzień w sklepach.
Praktycznie każda gra jest u nas dostępna z drugiej ręki. Czasami wiąże się z większym kosztem, ale jeżeli jest to tytuł ten jedyny, to nie widzę przeciwskazań, aby dopłacić za niego kilka dyszek więcej, jeżeli ma Ci sprawiać frajdę przez wiele godzin.
Jeżeli jednak Twe cebulowe serce krwawi, kup sobie inną grę obecnie na wyprzedaży. Jest cała masa ciekawych dobrych tytułów, które z jakichś względów niekoniecznie się przyjęły, a zapewniają masę frajdy.
Obecna cena Troyes waha się w przedziale 140-200 zł. To nie jest naprawdę jakiś turbo duży wydatek za solidny mechanicznie, słabo dostępny tytuł w 2022 roku.
I niestety - chwytajmy się za portfele. "Tanio, to już było"...