(Opole) Planszowe Opole
Re: (Opole) Planszowe Opole
Ja dojadę sama do 17:30,
Marcin musi niestety być w pracy od 19:00
Aniu - co do 30.04 to chyba się nie uda - Marcina nie będzie, Paweł też mówił, że go nie będzie, Czarek też nie był pewien.
Ja będę w Opolu ale w 2 to raczej nie pogramy, chyba, że Jacek będzie.
Marcin musi niestety być w pracy od 19:00
Aniu - co do 30.04 to chyba się nie uda - Marcina nie będzie, Paweł też mówił, że go nie będzie, Czarek też nie był pewien.
Ja będę w Opolu ale w 2 to raczej nie pogramy, chyba, że Jacek będzie.
-
- Has thanked: 591 times
- Been thanked: 288 times
Dnia 30.04 mnie nie będzie, bo 27.04 zaczynam długi weekend majówkowy i będę wyjechany.
-
Dziś muszę załatwić coś po robocie, więc nie będę się pocić, by być przed 17:30. Jakbym miał się jeszcze bardziej spóźnić niż na 17:30 to będę Wam obojgu, Teresko i Pawle, esemesić.
-
- Been thanked: 6 times
-
Jakby ktoś pytał, to wczoraj Paweł pozamiatał w mombasiane Skajmajnsy (10x przynoszone w plecaku i w końcu weszło, fajny patent z budowaniem karcianych stosików i związane z tym planowanie), a potem Tereska pozamiatała w Kaliko (tak jak w przypadku Kaskadii - nie rozumiem fenomenu, nie dostrzegam przebłysku i pomysłowości projektanta (a tę cechę cenię sobie w planszówkach wysoko), ale jakieś emocje w środku partii były.
W każdym razie, Paweł po raz n-ty zapewnił super zabawę, za co mu bardzo gorąco dziękuję. Pawle, rządzisz.
No i dziękuję drugiemu niepisanemu sponsorowi imprezy, dzięki rowerowemu poświęceniu którego, Tereska mogła przybyć autem, a nie busami z dwoma przesiadkami i spotyk mógł dojść do skutku.
Za tydzień mnie nie ma. Napiszcie co tam będzie pykane.
Miłego czasu. Pozdro.
W każdym razie, Paweł po raz n-ty zapewnił super zabawę, za co mu bardzo gorąco dziękuję. Pawle, rządzisz.
No i dziękuję drugiemu niepisanemu sponsorowi imprezy, dzięki rowerowemu poświęceniu którego, Tereska mogła przybyć autem, a nie busami z dwoma przesiadkami i spotyk mógł dojść do skutku.
Za tydzień mnie nie ma. Napiszcie co tam będzie pykane.
Miłego czasu. Pozdro.
Jednak też mi coś jutro wypadło, więc chyba nie będzie grania.
Bo została Ania do otwarcia.
Bo została Ania do otwarcia.
- piton
- Has thanked: 1217 times
- Been thanked: 637 times
- Kontakt:
Uprawnienia, nawet do klucza wychodzi - mam, ale wybaczcie. Wybieram pogodę i dzieciaki. Za tydzień będę 
PozdRrrr

PozdRrrr
-
- Been thanked: 6 times