Hej,
Nie widziałem wątku to pozwoliłem sobie na założenie nowego.
Pierwsze pytanie:
Jak rozumiecie poniższą instrukcję dot. toru umiejętności ? Kiedy może go używać i ile razy ?
Czy jak wykorzystam wszystkie karty to nadal mogę skorzystać z tego toru ?
Dungeon Legends - pytanie
- jingowawa
- Has thanked: 7 times
- Been thanked: 4 times
Re: Dungeon Legends - pytanie
Miałem podobne przenlmyslenia, tj. nie miałem pewności jak z tym torem grać. Więc zapytałem autora gry;) Oto co powiedział:
Nie, te tory umiejętności sa jednorazowe na dany scenariusz. Możesz użyć trzech miejsc na tym torze wykonując przypisane do nich akcje. Musisz używać ich po kolei od lewej do prawej ale możesz użyć więcej niż jedna w swojej turze.
Nie, te tory umiejętności sa jednorazowe na dany scenariusz. Możesz użyć trzech miejsc na tym torze wykonując przypisane do nich akcje. Musisz używać ich po kolei od lewej do prawej ale możesz użyć więcej niż jedna w swojej turze.
-
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 10 times
Mam pytanko
Czy potwór zadaje nam obrażenia podczas naszych ataków dystansowych ?
- VivoBrezo
- Has thanked: 175 times
- Been thanked: 642 times
- Kontakt:
Nie, tylko bezpośrednie ataki.maciek-jagiel pisze: ↑15 mar 2025, 13:32 Mam pytanko
Podcast: KPiB| Handlowiec: Hurt-Rebel
Kości, Piony i Bastiony Youtube
Kości, Piony i Bastiony Spotify
Kości, Piony i Bastiony Youtube
Kości, Piony i Bastiony Spotify
Czy jeśli atakujemy potwora i zadamy mu pełną liczbę serduszek, czy bohater otrzymuje obrażenia?
Czy po dobraniu karty zaawansowanej po pokonaniu potwora, można użyć jej od razu w tej samej turze czy ląduje ona w stosie kart użytych?
Czy po dobraniu karty zaawansowanej po pokonaniu potwora, można użyć jej od razu w tej samej turze czy ląduje ona w stosie kart użytych?