Gradanie ZnadPlanszy - Pax Hispanica

Informacje o stronach WWW nt. planszówek, adresy stron producentów, miłośników, linki do artykułów o grach planszowych w mediach, itp.
Awatar użytkownika
mat_eyo
Has thanked: 952 times
Been thanked: 1483 times
Kontakt:

Re: Gradanie ZnadPlanszy - Voidfall

Post autor: mat_eyo »

Miszon pisze: 20 kwie 2025, 10:09 Różnica w poziomie dźwięku między oboma prezenterami mocno utrudnia słuchanie. Jeden siedzi przy mikrofonie, a drugi półtora metra dalej?
Może kwestia Twojego sprzętu, bo ja serio nie zauważyłem różnicy słuchając wczoraj.
windziarz44
Has thanked: 32 times
Been thanked: 90 times

Post autor: windziarz44 »

Miszon pisze: 20 kwie 2025, 10:09 Różnica w poziomie dźwięku między oboma prezenterami mocno utrudnia słuchanie. Jeden siedzi przy mikrofonie, a drugi półtora metra dalej?
Nagrywamy na dwóch różnych mikrofonach, które deko inaczej łapią, stąd możesz mieć takie odczucia podczas słuchania. Staramy się to wyrównywać, ale idzie, jak idzie. W każdym razie dzięki za info
Miszon
Has thanked: 1214 times
Been thanked: 554 times

Post autor: Miszon »

mat_eyo pisze: 20 kwie 2025, 11:26
Może kwestia Twojego sprzętu, bo ja serio nie zauważyłem różnicy słuchając wczoraj.
Nie wykluczam, ale słuchałem w samochodzie, tak jak większość podcastów i zwykle nie było aż takiej różnicy (faktem jest, że na słuchawkach jest lepiej).
planszomania.pl - 10%
(rabat nie działa na pozycje już zrabatowane!)
Awatar użytkownika
Ink
Administrator
Has thanked: 132 times
Been thanked: 207 times
Kontakt:

Gradanie ZnadPlanszy - Wyniki Planszowego Gram Prix 2025

Post autor: Ink »

Wygrali i komentują.

Games Fanatic -/- Gradanie -/- Za dużo gier
O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
Awatar użytkownika
Ink
Administrator
Has thanked: 132 times
Been thanked: 207 times
Kontakt:

Gradanie ZnadPlanszy - Pax Hispanica

Post autor: Ink »

Pierwsze wrażenia. Ponad godzina. I w dodatku mikrofon wariuje. Dacie radę?

Games Fanatic -/- Gradanie -/- Za dużo gier
O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
ODPOWIEDZ