Nemesis
-
- Been thanked: 2 times
- Hardkor
- Has thanked: 1560 times
- Been thanked: 1138 times
- Kontakt:
Re: Nemesis
Posiadam najwyższy (3%) rabat w aleplanszowki - jeśli chce skorzystać to daj znać. Jestem prawie ciągle przy komputerze (praca zdalna), więc szybko odpiszę :)
- HeroinHeart
- Has thanked: 13 times
- Been thanked: 12 times
Też mi się wydaje, że żaden. Trochę za dużo rzeczy jest do zrobienia, a walki za trudne, żeby to ogarnąć pod solo.
Mi się dobrze grało solo w pierwszą część. Grałem true solo. Nemesis to nie jest taka gra gdzie nastawiasz się na wygraną ale tworzysz opowieść i pod tym względem spisuje się bardzo dobrze. Nie uważam też że jest za dużo rzeczy do zrobienia, a jeśli chodzi o walki to nawet na więcej graczy powinno się ich unikać bo ta gra nie jest o walce z obcymi tylko o przetrwaniu w spotkaniu z nieznanymi i niebezpiecznym wrogiem (obcym i współgraczami). Zresztą tak jak w firmach, trupy obcego nie ścielaly się gęsto, za to ludzi tak.
Mam jeszcze lockdown ale jeszcze go nie ograłem. Trzecia część ma za to inną koncepcje i tam akurat większy nacisk kładziony jest na walkę, bo wcielamy się w oddzial szturmowy który w miarę możliwości jest przygotowany i wie z czym walczy.
Mam jeszcze lockdown ale jeszcze go nie ograłem. Trzecia część ma za to inną koncepcje i tam akurat większy nacisk kładziony jest na walkę, bo wcielamy się w oddzial szturmowy który w miarę możliwości jest przygotowany i wie z czym walczy.