Przekażę matematykom, żeby się jeszcze raz przyglądnęli dzieleniu przez 4. Faktycznie to tu musi być problem.Sheade pisze:
Matematycznie i statystycznie człowiek z psem ma po 3 nogi. Praktycznie w rozgrywkach na 2 osoby kończę grę po 2-4 sektory wygrane, a przy 4 graczach jestem nawet w stanie mieć wygranych 5-8. Więc trochę mi się ta matematyka nie klej z praktyką.
SETI: Poszukiwania pozaziemskich cywilizacji / Search for Extraterrestrial Intelligence (Tomáš Holek)
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
- detrytusek
- Has thanked: 507 times
- Been thanked: 1225 times
Re: SETI: Poszukiwania pozaziemskich cywilizacji / Search for Extraterrestrial Intelligence (Tomáš Holek)
"Nie ma sensu wiara w rzeczy, które istnieją."
Do sprzedania: Comancheria, Rats of Wistar, D-day dice
Wątek sprzedażowy
Do sprzedania: Comancheria, Rats of Wistar, D-day dice
Wątek sprzedażowy
-
- Has thanked: 78 times
- Been thanked: 167 times
Re: SETI: Poszukiwania pozaziemskich cywilizacji / Search for Extraterrestrial Intelligence (Tomáš Holek)
Co za nonsens. Większa liczba graczy powoduje zamykanie większej ilości sektorów a nie dominowanie przez jedną osobę większej ilości chyba, że wszyscy Ci się podkładają, kładą po jednym i mówią - hej no połóż sobie dwa i zdominuj sektor... Bądźmy poważni.
- Sheade
- Has thanked: 49 times
- Been thanked: 179 times
- Kontakt:
Skoro pozwolili influencerom wrzucać to na fb to chyba nie ma problemu, by to upublicznić tutaj

Radvision: Design UI/UX oraz modyfikacje dla gier planszowych
Shade's Shelter: Recenzje gier post-apo
BGG: Moja kolekcja gier
Shade's Shelter: Recenzje gier post-apo
BGG: Moja kolekcja gier
https://sklep.mbprint.pl/produkt/expanse/
Wystartował również fanowski dodatek
Wystartował również fanowski dodatek