Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zestaw osłonek na żetony do gry Brzdęk! Katakumby.
Polecam szczególnie te na znaczniki wytrychów. Wg mnie ułatwiają bardzo posługiwanie się tymi małymi znacznikami.
Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem drukarki 3d.
Po kilku dniach zabawy i nauki Fusion360 zabrałem się za działania.
Na pierwszy ogień poszedł projekt insertu do Wiedźmin Stary Świat. Nie było rozwiązania na to co mam, a jest to wersja deluxe + Legendarne Łowy + Zestaw Przygód + Na Tropie Potworów. Nic więcej nie bedę do tej gry miał, więc musiałem coś wymyslić.
A po tym przyszedł czas na Twilight Imperium. Postanowiłem sobie upiększyć grę. Zaprojektowałem podstawkę pod tor punków i karty celów, stojaki na karty, tunele nadprzestrzenne, żetony dóbr/towarów, do tego z neta poszły projekty stojaków na floty + żetony eksploracji. Teraz pozostało tylko zaprojektować żetony piechoty i myśliwców, żetony dodatków technologii do planet.
Spoiler:
Moje tłumaczenia plików pomocy, skrótów zasad: ***LISTA***
Lista zawiera pliki pomocne przy Scythe (z dodatkami), Nemesis, Wojna o Pierścień (z dodatkami), Star Wars Rebelia (z dodatkiem)
Tor punktacji z miejscem na karty celu, standy tuneli nadprzestrzennych, żetonów pogranicza, znaczników technologii dla planet, stojaki na karty planet i technologii, standy na floty, żetony dóbr/towarów, piechoty, myśliwców.
Spoiler:
Moje tłumaczenia plików pomocy, skrótów zasad: ***LISTA***
Lista zawiera pliki pomocne przy Scythe (z dodatkami), Nemesis, Wojna o Pierścień (z dodatkami), Star Wars Rebelia (z dodatkiem)