Elementy do gier z druku 3d

Własnoręczne działania twórcze: upiększanie, inserty, malowanie figurek, tworzenie prototypów, stoły do planszówek itp.
Indianin
Has thanked: 1 time
Been thanked: 4 times

Re: Elementy do gier z druku 3d

Post autor: Indianin »

Zestaw osłonek na żetony do gry Brzdęk! Katakumby.
Polecam szczególnie te na znaczniki wytrychów. Wg mnie ułatwiają bardzo posługiwanie się tymi małymi znacznikami.

Obrazek

https://makerworld.com/en/models/119785 ... ken-covers
Awatar użytkownika
miszczu666
Has thanked: 49 times
Been thanked: 179 times
Kontakt:

Post autor: miszczu666 »

Od miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem drukarki 3d.

Po kilku dniach zabawy i nauki Fusion360 zabrałem się za działania.

Na pierwszy ogień poszedł projekt insertu do Wiedźmin Stary Świat. Nie było rozwiązania na to co mam, a jest to wersja deluxe + Legendarne Łowy + Zestaw Przygód + Na Tropie Potworów. Nic więcej nie bedę do tej gry miał, więc musiałem coś wymyslić.

A po tym przyszedł czas na Twilight Imperium. Postanowiłem sobie upiększyć grę. Zaprojektowałem podstawkę pod tor punków i karty celów, stojaki na karty, tunele nadprzestrzenne, żetony dóbr/towarów, do tego z neta poszły projekty stojaków na floty + żetony eksploracji. Teraz pozostało tylko zaprojektować żetony piechoty i myśliwców, żetony dodatków technologii do planet.
Spoiler:
Moje tłumaczenia plików pomocy, skrótów zasad: ***LISTA***
Lista zawiera pliki pomocne przy Scythe (z dodatkami), Nemesis, Wojna o Pierścień (z dodatkami), Star Wars Rebelia (z dodatkiem)
Awatar użytkownika
miszczu666
Has thanked: 49 times
Been thanked: 179 times
Kontakt:

Post autor: miszczu666 »

Pimp my Twilight Imperium w toku.

Tor punktacji z miejscem na karty celu, standy tuneli nadprzestrzennych, żetonów pogranicza, znaczników technologii dla planet, stojaki na karty planet i technologii, standy na floty, żetony dóbr/towarów, piechoty, myśliwców.
Spoiler:
Moje tłumaczenia plików pomocy, skrótów zasad: ***LISTA***
Lista zawiera pliki pomocne przy Scythe (z dodatkami), Nemesis, Wojna o Pierścień (z dodatkami), Star Wars Rebelia (z dodatkiem)
ODPOWIEDZ