Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zastanawiasz się co kupić? Poszukujesz gry dla 2 osób? A może najzabawniejszej gry dla 3-6 osób Reinera Knizia o kosmosie, zaczynającej się na literę Z? Pomożemy!
Czołem planszówkowej braci
Znajomy będzie niedługo w USA i wiedząc, że jestem wkręcony w granie zarzucił czy może chce coś z za oceanu. Pytanie do was, czy warto teraz coś przywieźć? Coś co nie jest obecnie dostępne w Polsce? Jakieś nowości? Lub gry które nie trafiły na nasz rynek?
Jeśli chodzi o mnie to lubię karcianki (myślałem o Doom Town - tylko nie wiem którą?) ale też nie pogardzę jakimś ciekawym euro a jeśli jest jakiś doby dungeon crawler). Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi
Ja poluję na dodatek do gry Santa Monica: The Long Weekend - niestety niedostępny w Europie i ludzie na BGG też czasem o to dopytują.
To jest mała paczuszka kart i myślę właśnie jak ją zdobyć
edit: znalazłam w sklepie www.boardgameselect.com z wysyłką 8 EUR, czyli może nie tak źle.
Forum nie jest dobrem publicznym. To nie jest dotowane społecznie miejsce w sieci, w którym każdy ma prawo przebywać i pisać co mu się podoba. Jak któregoś dnia właściciel forum zdecyduje, że odtąd korzystanie z forum jest odpłatne, to tak się stanie.
Ja to bym nabrał gier od Flying Frogs. Można zamówić wszystko przez ich sklep, ale cena wysyłki jest zabójcza, a sporo towaru w UE nie ma i jest tylko u nich. Głównie myślę o Shadows of Brimestones.
Ostatnio na forum ludki rozmyślały o Doom Pilgrim, też tylko w US sklepie dostępne.
Ogólnie obecnie wszystko da się zamówić i otrzymać, więc nie jest to już ziemia obiecana jak kiedyś.