Sheade pisze: ↑08 cze 2025, 20:56
Mam taką sytuację, że obecnie jestem w przechodnim lokalu, gdzie nie mam miejsca na umieszczenie stołu na stałe i poszukuje jakichś kompaktowych mobilnych/rozkładanych stołów, które sprawdzały by się do gier. Przedewszystkim musi być tani (tymczasowe rozwiazanie), składany (tak by można było go schować za szafą/łóżkiem lub wynieść na balkon) i pomieścić 4 graczy.
[...]
Czy, ktoś za was miał styczność z takimi produktami, mógłby się coś więcej na ten temat wypowiedzieć, ew jest w stanie polecić coś innego i sprawdzonego?
Nie mialem stycznosci z tymi dwoma produktami, ale rok temu stanalem przed bardzo podobnym wyzwaniem... tzn stol o jak najwiekszej powierzchni do grania, ktory by pomiescil 4-6 graczy na np Eclipsa oraz by dalo sie go zlozyc i schowac za lozkiem.
Po przeczesaniu wszystkich ofert najbardziej mi sie spodobala ta:
https://hendi.com/pl/stol-cateringowy-o ... 0mm-810996
[u producenta jest tymczasowo niedostepny, ale na innych stronach wciaz mozna go kupic za ok 600zl].
Nie wiem czy to sie kwalifikuje jako opcja budzetowa i trzeba uwzglednic, ze swoje wazy, ale moim zdaniem sie swietnie sprawdza.
Dodatkowy bonus za ksztalt bo wszyscy maja taka sama odleglosc do srodka planszy, a nie jedni sa blisko, a inni pochowani gdzies daleko po rogach [jak to zwykle bywa w tych dlugich 180x70]. Do tej pory nie bylo zadnej planszowki, ktorej by nie pomiescil