Choć nie ma żadnego kontekstu co do zasad ich wybierania, nie widzę przeszkód, by sobie zagrać z tymi zasadami już teraz

Fajnie, że wyciągasz wnioski bez nawet kilku minut googlowania.Grellenort pisze: ↑25 lip 2024, 21:23 O co wgl chodzi z tymi kodeksami? To są spoilery drugiego dodatku? Czy może właśnie drugi dodatek, dozowany w kilkudziesięciu ratach? Jest jakieś oficjalne stanowisko wydawcy na ten temat?
Strasznie antykonsumencki model biznesowy, przypomina to jakieś mikropłatności z gier wideo.
Było wyjaśniane nawet w tym wątku.Grellenort pisze: ↑26 lip 2024, 05:58 Wnioski wysuwa się mając już niezbędne informacje, to są przypuszczenia - widać nie dla każdego jest to wyraźna różnica![]()
A pytam na forum w temacie poświęconym grze, bo to miejsce do takich pytań przeznaczone
Niemniej dziękuję za odpowiedź.
Sprawdź w grupie na Facebooku (Polska Społeczność Twilight Imperium). Tam była organizowana zbiórka na wydruk w MB Print, więc ktoś pewnie ma pliki gotowe do druku.
Szukaj używek, Galakta dodruku nie zrobi bo nie ma praw, Rebel który ma prawa nic nie mówił o druku.
Coś mnie ominęło? Nie widziałem nigdzie informacji o zmianie wydawcy...kasztan4321k pisze: ↑07 lis 2024, 23:09 Szukaj używek, Galakta dodruku nie zrobi bo nie ma praw, Rebel który ma prawa nic nie mówił o druku.
Może jeśli pojawi się dodatek do TI to Rebel się pokusi o druk podstawki i obu dodatków (chociaż w to wątpię).
Dałeś mi dobrą zagadkę bo rzeczywiście Zakazane Gwiazdy zniknęły z strony wydawnictwa.
Było jakiekolwiek więcej info o dodruku?