Ostatnio sprzedaliśmy bo...

Tutaj można dyskutować na tematy ogólnie związane z grami planszowymi, nie powiązane z konkretnym tytułem.
Awatar użytkownika
Mrukar
Has thanked: 303 times
Been thanked: 213 times

Re: Ostatnio sprzedaliśmy bo...

Post autor: Mrukar »

Horror w Arkham: Uczta w Dolinie Hemlock cykl. Ostatecznie nie zagrałem, znechęciły mnie informacje o większym skomplikowaniu tego setu. AH sie kurzy, póki co mam jeszcze podstawkę i dwa pierwsze cykle. Tyle do nie grania w AH zupełnie wystarczy. Nie po drodze mi z grami kampanijnymi i raczej prędko się to nie zmieni.
Awatar użytkownika
BOLLO
Has thanked: 1333 times
Been thanked: 2039 times
Kontakt:

Post autor: BOLLO »

WP Konfrontacja od R.Knizia- z żoną w to nie pogram, dzieciaki już nie zainteresowane planszówkami a grupa gra w złożone euro. Leżała i się kurzyła, a ma być za jakiś czas dodruk nowej wersji więc uznałem że to dobry moment aby jeszcze coś zyskać. Generalnie nie lubię sprzedawać gier w które nie zagrałem (bo mam poczucie że coś mnie ominęło) ale czas spojrzeć prawdzie w oczy.
Dhel
Has thanked: 632 times
Been thanked: 574 times

Post autor: Dhel »

Arydia - doszedłem do 2/3 i ostatecznie poszło w świat. Gra bardzo dobra, jednak po pierwsze nie wyobrażam sobie, by w to jeszcze raz zagrać. Kampania dłuuga, bardzo dużo mielenia kart w tę i nazad, co po pewnym czasie jest trochę nużące. Ogólnie polecam.

Hexplore It Mirza Noctis - bardziej złożona niż jedynka, do tego miasta w mojej opinii gorzej działają niż w jedynce, baaaardzo długa, a mając Dead Kinga i tą drugą z elfami, nie ma sensu na ten moment tego trzymać.
Awatar użytkownika
KOSHI
Has thanked: 420 times
Been thanked: 506 times

Post autor: KOSHI »

Zestaw Zombicide Iron Maiden - trzy paczki. Poszedł w 15 min. Dalsza wyprzedaż zombicidów.
ODPOWIEDZ