Kolego jedyną emocją, która mnie wiąże z sytuacja to radość. Radość osoby, która nigdy nie wspierała kampanii CMON'u i może sobie spokojnie bez emocji patrzeć na płonący las. Czy prowadzę krucjatę... to chyba co nie odpowiem, to i tak ludzie swoje (ach ironio, bo mnie zarzuca się to samo).
A dlaczego tak często dokładam swoje 3 grosze? Ano dlatego, że pamięć ludzka jest ulotna, bo FOMO, bo mydlenie oczu, bo zatajanie prawdy. Osoby obeznane z historią gier planszowych mogą dopatrzeć się sporo podobieństw dzisiejszej sytuacji do tego co się działo z GFP, również zdawkową reakcję ludu forumowego.
Arius pisze: ↑04 lip 2025, 08:07
Jakby nie informowała, nie prowadziła żadnych oświadczeń, to byłoby źle, bo oszuści.
Jak podaje komunikaty, a logiczne jest to, że muszą je prowadzić w odpowiedni sposób też źle.
A zajrzałeś chociaż na kampanię Degenesis - Clan Wars? Cztery miesiące bez komunikatów, a teraz usprawiedliwianie się, że nie mogli niczego komunikować ze względu na procesy. Bullshit.
Napisali, że będzie 100% refunda (to tylko intencje, zobaczymy jak to pójdzie), też widzę dla Ciebie źle.
Chyba masz lepszy wzrok ode mnie, bo nawet się do tego nie odniosłem.
Przykłady z naszego podwórka pokazują, że są projekty, gdzie autor nawet nie myśli nad takimi podejściem.
Są też przykłady, które pokazują, że się da wydawać gry bezproblemowo.
Odnoszę wrażenie, że co by nie zrobili, będzie źle źle źle źle źle.
Kolego, no nie powstrzymam Cię przed myleniem się