VenusAxlPl pisze: ↑19 cze 2025, 16:37 Jak ten czas leci. Dopiero co chciałam szybciej a teraz chce wolniej. W Preludium zagrałam dwa razy. I jednak to za szybko. Za nim człowiek się w czuł to już koniec. Obecnie w Teraformacje gram idealną długość czasu (czyt. Daje rade zagrać raz przed pracą) i nie chce szybciej kończyć. Za to czasem chciałabym te solo wydłużyć. Zastanawiam się czy któryś dodatek dołożył by dłuższą rozgrywke jednocześnie nie dodając za dużo nowych zasad
Terraformacja Marsa (Jacob Fryxelius)
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
- itsthisguyagain
- Has thanked: 265 times
- Been thanked: 454 times
Re: Terraformacja Marsa (Jacob Fryxelius)
Cześć! Chciałam kupić zestaw planszetek dla graczy. Czy udało się komuś niedawno znaleźć dostępne oficjalne? Znalazłam tylko informację, że w Polsce ostatnio były dostępne w 2024 roku... Może ktoś kojarzy jakieś zagraniczne sklepy, bo niestety u wcześniej wspomnianych rumuńskich współterraformatorów towar też wyprzedany 

- scraber
- Has thanked: 301 times
- Been thanked: 141 times
Na amazonie jest oferta za 73,33zł.lolsza pisze: ↑07 lip 2025, 17:02 Cześć! Chciałam kupić zestaw planszetek dla graczy. Czy udało się komuś niedawno znaleźć dostępne oficjalne? Znalazłam tylko informację, że w Polsce ostatnio były dostępne w 2024 roku... Może ktoś kojarzy jakieś zagraniczne sklepy, bo niestety u wcześniej wspomnianych rumuńskich współterraformatorów towar też wyprzedany![]()
Trochę drogawo, ale przynajmniej dostawa jest darmowa.
Ewentualnie jakieś zamienniki drewniane czy z druku 3d dostępne na allegro
- VivoBrezo
- Has thanked: 186 times
- Been thanked: 667 times
- Kontakt:
Hejlolsza pisze: ↑07 lip 2025, 17:02 Cześć! Chciałam kupić zestaw planszetek dla graczy. Czy udało się komuś niedawno znaleźć dostępne oficjalne? Znalazłam tylko informację, że w Polsce ostatnio były dostępne w 2024 roku... Może ktoś kojarzy jakieś zagraniczne sklepy, bo niestety u wcześniej wspomnianych rumuńskich współterraformatorów towar też wyprzedany![]()
Mamy już na magazynie. Prawdopodobnie za chwilę będzie ponownie dostępne w sklepach.
Podcast: KPiB| Handlowiec: Hurt-Rebel
Kości, Piony i Bastiony Youtube
Kości, Piony i Bastiony Spotify
Kości, Piony i Bastiony Youtube
Kości, Piony i Bastiony Spotify
Dziękuję za informacje! Nie wpadłam na to, że Amazon może cokolwiek wartościowego sprzedawać, niemniej zdecydowanie wolę kupić kogoś innego, nawet gdyby było drożej
Z zamienników podobają mi się tylko Radvoya, ale tam jedna planszetka kosztuje ile tutaj cały zestaw. Czekam w takim razie aż będą dostępne do kupienia

Z zamienników podobają mi się tylko Radvoya, ale tam jedna planszetka kosztuje ile tutaj cały zestaw. Czekam w takim razie aż będą dostępne do kupienia