Terraformacja Marsa (Jacob Fryxelius)

Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier.
NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Awatar użytkownika
itsthisguyagain
Has thanked: 265 times
Been thanked: 454 times

Re: Terraformacja Marsa (Jacob Fryxelius)

Post autor: itsthisguyagain »

AxlPl pisze: 19 cze 2025, 16:37 Jak ten czas leci. Dopiero co chciałam szybciej a teraz chce wolniej. W Preludium zagrałam dwa razy. I jednak to za szybko. Za nim człowiek się w czuł to już koniec. Obecnie w Teraformacje gram idealną długość czasu (czyt. Daje rade zagrać raz przed pracą) i nie chce szybciej kończyć. Za to czasem chciałabym te solo wydłużyć. Zastanawiam się czy któryś dodatek dołożył by dłuższą rozgrywke jednocześnie nie dodając za dużo nowych zasad
Venus
lolsza
Has thanked: 1 time

Post autor: lolsza »

Cześć! Chciałam kupić zestaw planszetek dla graczy. Czy udało się komuś niedawno znaleźć dostępne oficjalne? Znalazłam tylko informację, że w Polsce ostatnio były dostępne w 2024 roku... Może ktoś kojarzy jakieś zagraniczne sklepy, bo niestety u wcześniej wspomnianych rumuńskich współterraformatorów towar też wyprzedany :)
Awatar użytkownika
scraber
Has thanked: 301 times
Been thanked: 141 times

Post autor: scraber »

lolsza pisze: 07 lip 2025, 17:02 Cześć! Chciałam kupić zestaw planszetek dla graczy. Czy udało się komuś niedawno znaleźć dostępne oficjalne? Znalazłam tylko informację, że w Polsce ostatnio były dostępne w 2024 roku... Może ktoś kojarzy jakieś zagraniczne sklepy, bo niestety u wcześniej wspomnianych rumuńskich współterraformatorów towar też wyprzedany :)
Na amazonie jest oferta za 73,33zł.
Trochę drogawo, ale przynajmniej dostawa jest darmowa.
Ewentualnie jakieś zamienniki drewniane czy z druku 3d dostępne na allegro
Awatar użytkownika
VivoBrezo
Has thanked: 186 times
Been thanked: 667 times
Kontakt:

Post autor: VivoBrezo »

lolsza pisze: 07 lip 2025, 17:02 Cześć! Chciałam kupić zestaw planszetek dla graczy. Czy udało się komuś niedawno znaleźć dostępne oficjalne? Znalazłam tylko informację, że w Polsce ostatnio były dostępne w 2024 roku... Może ktoś kojarzy jakieś zagraniczne sklepy, bo niestety u wcześniej wspomnianych rumuńskich współterraformatorów towar też wyprzedany :)
Hej

Mamy już na magazynie. Prawdopodobnie za chwilę będzie ponownie dostępne w sklepach.
lolsza
Has thanked: 1 time

Post autor: lolsza »

Dziękuję za informacje! Nie wpadłam na to, że Amazon może cokolwiek wartościowego sprzedawać, niemniej zdecydowanie wolę kupić kogoś innego, nawet gdyby było drożej :wink:

Z zamienników podobają mi się tylko Radvoya, ale tam jedna planszetka kosztuje ile tutaj cały zestaw. Czekam w takim razie aż będą dostępne do kupienia
ODPOWIEDZ