Unmatched: Battle of Legends (R. Daviau, JR Honeycutt, J. D. Jacobson)(cała seria)

Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier.
NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Awatar użytkownika
Malibu
Has thanked: 59 times
Been thanked: 53 times

Re: Unmatched: Battle of Legends (R. Daviau, JR Honeycutt, J. D. Jacobson)(cała seria)

Post autor: Malibu »

Z tego co piszesz to tylko Robbin Hood vs Wielka Stopa jest dostępny, reszta to olx w dużych cenach.
Już rano zdecydowałem się i kupiłem Szepty i Strzały. Jak będzie spoko to będę zbierał kolejne pudełka (jaram się na żółwie ninja). To też, że postacie bardzie skomplikowane jak Szekspir to tylko plus dla mnie
Awatar użytkownika
lesar
Has thanked: 1 time
Been thanked: 31 times

Re: Unmatched: Battle of Legends (R. Daviau, JR Honeycutt, J. D. Jacobson)(cała seria)

Post autor: lesar »

W nawiązaniu do wartość karty a wydrukowana wartość

Obrazek
"Zresztą zamiast kraść jako dyrektor, fabrykant, sekretarz czy inny prezes lepiej już kraść par excellence jako złodziej. Tak jest chyba uczciwiej." - kasiarz Kwinto
Awatar użytkownika
Beowulfik
Has thanked: 227 times
Been thanked: 31 times

Post autor: Beowulfik »

A ja zupełnie inaczej, bo postaci jest mi... za mało. Mam większość tego, co jest dostępne po polsku i już czekam z niecierpliwością na Wiedźminy i vol. 3 - szalenie cenię sobie różnorodność i wybór w tej grze. I zastanawiam się, czy ktoś gdzieś kiedyś przebąkiwał o lokalizacji najciekawszych postaci fanowskich i fanowskim wydruku?
Pomnik
Has thanked: 419 times
Been thanked: 297 times

Post autor: Pomnik »

Z fanowskiego druku to najchętniej bym zobaczył tłumaczenie Marveli :D
"Real darkness have love for a face. The first death is in the heart, Harry."
ODPOWIEDZ