Deep Madness (Roger Ho)

Tutaj można dyskutować o konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier.
NIE NALEŻY TUTAJ PYTAĆ O ZASADY, MALOWANIE, ROBIENIE INSERTÓW ORAZ KOSZULKI! OD TEGO SĄ INNE PODFORA
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Awatar użytkownika
Moonday
Has thanked: 261 times
Been thanked: 280 times

Re: Deep Madness (Roger Ho)

Post autor: Moonday »

Czacha wrzuciła fajną promkę na Odrodzenie szaleństwa. Może kogoś zainteresuje https://czachashop.pl/sklep/odrodzenie-szalenstwa/
Awatar użytkownika
Zmij
Has thanked: 163 times
Been thanked: 298 times

Post autor: Zmij »

Moonday pisze: 11 paź 2024, 05:35 Czacha wrzuciła fajną promkę na Odrodzenie szaleństwa. Może kogoś zainteresuje https://czachashop.pl/sklep/odrodzenie-szalenstwa/
Dzięki,cena super, kupione🙂
Awatar użytkownika
Azel
Has thanked: 98 times
Been thanked: 49 times

Post autor: Azel »

Te potwory z "Odrodzenie szaleństwa" nie wchodzę do pudełka Monstrum?
EDIT. Znalazłem - nie mieści.
Sprzedaję: Beyond Humanity: Astrominers / Astrogórnicy PL
bosik111
Has thanked: 14 times
Been thanked: 61 times

Post autor: bosik111 »

Moonday pisze: 11 paź 2024, 05:35 Czacha wrzuciła fajną promkę na Odrodzenie szaleństwa. Może kogoś zainteresuje https://czachashop.pl/sklep/odrodzenie-szalenstwa/
Wydala mi się podejrzana ta zniżka i już wiem o co chodzi. Polska wersja deep madness już nie do dostania w sklepach w sensownej cenie. Czyli fajny upgrade dla właścicieli podstawki ale pułapka jak nie masz gry;)
Awatar użytkownika
Moonday

bosik111 pisze: 11 paź 2024, 10:53 Wydala mi się podejrzana ta zniżka i już wiem o co chodzi. Polska wersja deep madness już nie do dostania w sklepach w sensownej cenie. Czyli fajny upgrade dla właścicieli podstawki ale pułapka jak nie masz gry;)
Abstrahując od tego, że cena dodatku (450 zł) była po prostu z kosmosu. Nie dziwię się, że ten dodatek zalega u Czachy i teraz go dali w promocji. Mimo, że mam wszystko co wyszło do Deep Madness to od tego dodatku odbiłem się właśnie ze względu na cenę. Teraz już jest bardziej przystępna i faktycznie, jak ktoś ma i lubi DM to ciężko się jest powstrzymać przed zakupem.
Awatar użytkownika
Zmij

bosik111 pisze: 11 paź 2024, 10:53 Wydala mi się podejrzana ta zniżka i już wiem o co chodzi. Polska wersja deep madness już nie do dostania w sklepach w sensownej cenie. Czyli fajny upgrade dla właścicieli podstawki ale pułapka jak nie masz gry;)
To chyba trochę dziwne kupować dodatek nie posiadając podstawki ale jakby ktoś poszedł ta drogą to zawsze można polować na podstawkę z drugiej ręki -na OLX jest teraz kilka ogłoszeń z różnymi zestawami
Awatar użytkownika
Zmij

Dziś przyszedł dodatek "odrodzenie szalenstwa" i szczerze mówiąc to juz widze skad sie brala wyjsciowa, wydawac by sie moglo, wysoka cena - wspaniale figurki o bardzo duzym stopniu skomplikowania, niektore sklejone z kilkunastu czesci, poprostu wspaniałe. Będa znakomitym uzupełnieniem gabloty z figurkami. W kazdym razie za 220zl jak teraz jest na promce to nie ma sie co zastanawiac i jak ktos nie ma to warto brac. No i 7 dodatkowych misji czyli, znajac tworcow, zapewne z 15-20 rozgrywek zanim sie wszystkie uda przejsc z sukcesem
Awatar użytkownika
strid3rr
Has thanked: 75 times
Been thanked: 234 times

Post autor: strid3rr »

Zmij pisze: 12 paź 2024, 15:36 W kazdym razie za 220zl jak teraz jest na promce(...)
Gdzie?
Awatar użytkownika
Moonday

strid3rr pisze: 14 paź 2024, 11:37
Zmij pisze: 12 paź 2024, 15:36 W kazdym razie za 220zl jak teraz jest na promce(...)
Gdzie?
Już koniec promocji. Na stronie Czachy była. Swoją drogą bardzo szybko wysłali. Co do samego dodatku to pierwszy raz w życiu mam tak, że dostaję duże pudło a w środku praktycznie sam plastik. Figurki są monumentalne, nie spodziewałem się aż tak dużych. Jak ktoś lubi malować to polecam. Dla mnie jednak przerost formy nad treścią.
jediwolf
Has thanked: 112 times
Been thanked: 103 times

Post autor: jediwolf »

Moonday pisze: 14 paź 2024, 11:42
strid3rr pisze: 14 paź 2024, 11:37
Gdzie?
Już koniec promocji. Na stronie Czachy była. Swoją drogą bardzo szybko wysłali. Co do samego dodatku to pierwszy raz w życiu mam tak, że dostaję duże pudło a w środku praktycznie sam plastik. Figurki są monumentalne, nie spodziewałem się aż tak dużych. Jak ktoś lubi malować to polecam. Dla mnie jednak przerost formy nad treścią.
Miałem takie samo odczucie dlatego nie miałem zamiaru kupować tego dodatku (mam wszystko co wyszło do deepa) za pełną cenę, bo uważałem, że to letka przesada. Ale za 220zł już kupiłem bo cena akurat wydaje się dobra.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2024, 23:26 przez jediwolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Moonday

Jbc to na stronie czachy wróciła promocja na dodatek.
Dante
Has thanked: 15 times
Been thanked: 13 times

Post autor: Dante »

Moonday pisze: 18 paź 2024, 12:14 Jbc to na stronie czachy wróciła promocja na dodatek.
Dzięki za info.
Odpuściłem sobię za pełną cenę ale w promocji wziąłem.
:)
vendaval
Has thanked: 2 times

Post autor: vendaval »

Część właśnie udało mi sie dorwać nowe Deep Madness z OLX. Piszecie że najlepiej kupić dwa dodatki Wieczne Koszmary i Niezliczone Horrory. Tylko że to jest koszt 2x podstawki.

Zatem mam pytanie. Jeśli mielibyście wybrać tylko jeden z tych dodatków to który byście wybrali.
Awatar użytkownika
Zmij

vendaval pisze: 03 lis 2024, 06:40 Część właśnie udało mi sie dorwać nowe Deep Madness z OLX. Piszecie że najlepiej kupić dwa dodatki Wieczne Koszmary i Niezliczone Horrory. Tylko że to jest koszt 2x podstawki.

Zatem mam pytanie. Jeśli mielibyście wybrać tylko jeden z tych dodatków to który byście wybrali.
Wieczne koszmary mają więcej dodatkowej zawartosci tak więc bralbym je jako pierwsze
Awatar użytkownika
Gribbler
Has thanked: 149 times
Been thanked: 511 times

Post autor: Gribbler »

vendaval pisze: 03 lis 2024, 06:40 Część właśnie udało mi sie dorwać nowe Deep Madness z OLX. Piszecie że najlepiej kupić dwa dodatki Wieczne Koszmary i Niezliczone Horrory. Tylko że to jest koszt 2x podstawki.

Nie lepiej najpierw zagrać i zobaczyc, czy w ogóle chcesz te dodatki?:)
vendaval

Chyba racja z tym ograniem. Mam nadzieję że jeśli mi się spodoba nie wykupią za szybko dodatków. Brak podstawki w sklepach daje taką nadzieję.

Jeszcze pytanie - jeśli wezmę Wieczne Koszmary to który element z Niezliczonego Horroru szkoda najbardziej nie kupując go. Czyli który element tego dodatku jest najfajniejszy?
Awatar użytkownika
Zmij

vendaval pisze: 03 lis 2024, 09:55 Chyba racja z tym ograniem. Mam nadzieję że jeśli mi się spodoba nie wykupią za szybko dodatków. Brak podstawki w sklepach daje taką nadzieję.

Jeszcze pytanie - jeśli wezmę Wieczne Koszmary to który element z Niezliczonego Horroru szkoda najbardziej nie kupując go. Czyli który element tego dodatku jest najfajniejszy?
Zapewne scenariusz z prawdziwym zakończeniem no i jest tam też kilka nowych postaci więc można kombinować z tworzeniem optymalnych drużyn pasujących do danego scenariusza. Generalnie najlepiej mieć oba te dodatki
Awatar użytkownika
Zmij

Dodatek "Odrodzene Szalenstwa" dzis na stronce Czachy w genialnej cenie 150zl
vendaval

Dzięki! Gra jest mega więc dobrałem.
Awatar użytkownika
B.Rychu
Has thanked: 23 times
Been thanked: 9 times

Post autor: B.Rychu »

Cześć, jakiś czas temu dokupiłem postać Ward Phillips, który wykorzystuje broń zwaną Necronomicon, i która to nie znajduje się w podstawce a w dodatku Narodziny Dagona. Czy byłby ktoś w stanie wysłać mi skan tej karty? Ewentualnie ma ktoś wiedzę, skąd takowy można pobrać (w wersji PL bądź ENG)? Dzięki.
ODPOWIEDZ