Deep Madness (Roger Ho)
Regulamin forum
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Na tym podforum można dyskutować konkretnych grach planszowych i karcianych. Każda gra ma swój jeden wątek. W szczególnych przypadkach może być seria gier. Zapoznajcie się z wytycznymi tworzenia tematów.
TU JEST PODFORUM O MALOWANIU FIGUREK I ROBIENIU INSERTÓW
TU JEST WĄTEK, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O KOSZULKI!
TU JEST PODFORUM, W KTÓRYM NALEŻY PYTAĆ O ZASADY GIER!
Re: Deep Madness (Roger Ho)
Dzięki,cena super, kupioneMoonday pisze: ↑11 paź 2024, 05:35 Czacha wrzuciła fajną promkę na Odrodzenie szaleństwa. Może kogoś zainteresuje https://czachashop.pl/sklep/odrodzenie-szalenstwa/
Wydala mi się podejrzana ta zniżka i już wiem o co chodzi. Polska wersja deep madness już nie do dostania w sklepach w sensownej cenie. Czyli fajny upgrade dla właścicieli podstawki ale pułapka jak nie masz gry;)Moonday pisze: ↑11 paź 2024, 05:35 Czacha wrzuciła fajną promkę na Odrodzenie szaleństwa. Może kogoś zainteresuje https://czachashop.pl/sklep/odrodzenie-szalenstwa/
Abstrahując od tego, że cena dodatku (450 zł) była po prostu z kosmosu. Nie dziwię się, że ten dodatek zalega u Czachy i teraz go dali w promocji. Mimo, że mam wszystko co wyszło do Deep Madness to od tego dodatku odbiłem się właśnie ze względu na cenę. Teraz już jest bardziej przystępna i faktycznie, jak ktoś ma i lubi DM to ciężko się jest powstrzymać przed zakupem.
To chyba trochę dziwne kupować dodatek nie posiadając podstawki ale jakby ktoś poszedł ta drogą to zawsze można polować na podstawkę z drugiej ręki -na OLX jest teraz kilka ogłoszeń z różnymi zestawami
Dziś przyszedł dodatek "odrodzenie szalenstwa" i szczerze mówiąc to juz widze skad sie brala wyjsciowa, wydawac by sie moglo, wysoka cena - wspaniale figurki o bardzo duzym stopniu skomplikowania, niektore sklejone z kilkunastu czesci, poprostu wspaniałe. Będa znakomitym uzupełnieniem gabloty z figurkami. W kazdym razie za 220zl jak teraz jest na promce to nie ma sie co zastanawiac i jak ktos nie ma to warto brac. No i 7 dodatkowych misji czyli, znajac tworcow, zapewne z 15-20 rozgrywek zanim sie wszystkie uda przejsc z sukcesem
Już koniec promocji. Na stronie Czachy była. Swoją drogą bardzo szybko wysłali. Co do samego dodatku to pierwszy raz w życiu mam tak, że dostaję duże pudło a w środku praktycznie sam plastik. Figurki są monumentalne, nie spodziewałem się aż tak dużych. Jak ktoś lubi malować to polecam. Dla mnie jednak przerost formy nad treścią.
Miałem takie samo odczucie dlatego nie miałem zamiaru kupować tego dodatku (mam wszystko co wyszło do deepa) za pełną cenę, bo uważałem, że to letka przesada. Ale za 220zł już kupiłem bo cena akurat wydaje się dobra.Moonday pisze: ↑14 paź 2024, 11:42Już koniec promocji. Na stronie Czachy była. Swoją drogą bardzo szybko wysłali. Co do samego dodatku to pierwszy raz w życiu mam tak, że dostaję duże pudło a w środku praktycznie sam plastik. Figurki są monumentalne, nie spodziewałem się aż tak dużych. Jak ktoś lubi malować to polecam. Dla mnie jednak przerost formy nad treścią.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2024, 23:26 przez jediwolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Część właśnie udało mi sie dorwać nowe Deep Madness z OLX. Piszecie że najlepiej kupić dwa dodatki Wieczne Koszmary i Niezliczone Horrory. Tylko że to jest koszt 2x podstawki.
Zatem mam pytanie. Jeśli mielibyście wybrać tylko jeden z tych dodatków to który byście wybrali.
Zatem mam pytanie. Jeśli mielibyście wybrać tylko jeden z tych dodatków to który byście wybrali.
Wieczne koszmary mają więcej dodatkowej zawartosci tak więc bralbym je jako pierwszevendaval pisze: ↑03 lis 2024, 06:40 Część właśnie udało mi sie dorwać nowe Deep Madness z OLX. Piszecie że najlepiej kupić dwa dodatki Wieczne Koszmary i Niezliczone Horrory. Tylko że to jest koszt 2x podstawki.
Nie lepiej najpierw zagrać i zobaczyc, czy w ogóle chcesz te dodatki?:)vendaval pisze: ↑03 lis 2024, 06:40 Część właśnie udało mi sie dorwać nowe Deep Madness z OLX. Piszecie że najlepiej kupić dwa dodatki Wieczne Koszmary i Niezliczone Horrory. Tylko że to jest koszt 2x podstawki.
Chyba racja z tym ograniem. Mam nadzieję że jeśli mi się spodoba nie wykupią za szybko dodatków. Brak podstawki w sklepach daje taką nadzieję.
Jeszcze pytanie - jeśli wezmę Wieczne Koszmary to który element z Niezliczonego Horroru szkoda najbardziej nie kupując go. Czyli który element tego dodatku jest najfajniejszy?
Jeszcze pytanie - jeśli wezmę Wieczne Koszmary to który element z Niezliczonego Horroru szkoda najbardziej nie kupując go. Czyli który element tego dodatku jest najfajniejszy?
Zapewne scenariusz z prawdziwym zakończeniem no i jest tam też kilka nowych postaci więc można kombinować z tworzeniem optymalnych drużyn pasujących do danego scenariusza. Generalnie najlepiej mieć oba te dodatkivendaval pisze: ↑03 lis 2024, 09:55 Chyba racja z tym ograniem. Mam nadzieję że jeśli mi się spodoba nie wykupią za szybko dodatków. Brak podstawki w sklepach daje taką nadzieję.
- B.Rychu
- Has thanked: 23 times
- Been thanked: 9 times
Cześć, jakiś czas temu dokupiłem postać Ward Phillips, który wykorzystuje broń zwaną Necronomicon, i która to nie znajduje się w podstawce a w dodatku Narodziny Dagona. Czy byłby ktoś w stanie wysłać mi skan tej karty? Ewentualnie ma ktoś wiedzę, skąd takowy można pobrać (w wersji PL bądź ENG)? Dzięki.