[Lublin] MDK
Re: [Lublin] MDK
Ja będę pewnie później niż na tą 16 30
A w Chaos chętnie zagram
DL chyba nie będę brał w takim razie
A w Chaos chętnie zagram
DL chyba nie będę brał w takim razie
Postanowione:).Happosai pisze:no dobra, to umawiamy się na 16:) do 16.15 się rozłożymy z shogunem.
- Ink
- Administrator
- Has thanked: 132 times
- Been thanked: 207 times
- Kontakt:
Czyli do Chaosa jak na razie jest skład: Ink, Patryk (jeśli pamięta, że się umawiał), Kwiatosz, Dabi.
Encountera później - bardzo chętnie.
DL zasłużyły sobie na osobne spotkanie ku ich czci, moim zdaniem nie ma co ich wciskać na siłę i w pośpiechu.
DL zasłużyły sobie na osobne spotkanie ku ich czci, moim zdaniem nie ma co ich wciskać na siłę i w pośpiechu.
Games Fanatic -/- Gradanie -/- Za dużo gier
O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
O ile wyraźnie nie zaznaczono inaczej, powyższa wypowiedź nie jest stanowiskiem moderacji lub administracji forum.
-
- Has thanked: 30 times
- Been thanked: 23 times
kto będzie chciał później zagrać w amun-re? nie chce mi się tachać jak nie będzie (tylko i wyłącznie!) 5 chętnych.
- Ink
- Administrator
- Kontakt:
Ja bym zagrał, jeśli zdążymy.Happosai pisze:kto będzie chciał później zagrać w amun-re? nie chce mi się tachać jak nie będzie (tylko i wyłącznie!) 5 chętnych.
-
No to nie biorę DL w takim razieInk pisze:Czyli do Chaosa jak na razie jest skład: Ink, Patryk (jeśli pamięta, że się umawiał), Kwiatosz, Dabi.
Słusznie prawisz
Chaos chętnie ale zobaczę pewnie znajomy nie będzie ze mną a jak nie będzie miał zajęcia to wtedy nieco głupio mi grać samemu a On aby patrzył. Ale licze że będzie miał zajęcie przy innym stole.
Ja na Amun-Re tak średnio. Druga partia Shogun albo Perykles chętnie
- Leviathan
- Has thanked: 458 times
- Been thanked: 1244 times
- Kontakt:
-
Kolejna partia w Szoguna za nami
.
Leviathanowi następnym razem wynagrodzimy długie bezczynne czekanie.
A rzekotka to się pojawiła czy nie
?

A rzekotka to się pojawiła czy nie

- Leviathan
- Kontakt:
Nie ma problemu. Popatrzyłem, nauczyłem się zasad więc następnym razem nie będziecie tracić czasu na tłumaczenieDagobert pisze:Kolejna partia w Szoguna za nami.
A rzekotka to się pojawiła czy nie?

Ale tego Zabójcy w Cytadeli to nie powinieneś był dostać...

Mi głupio było że Leviatan nie załapał się na Chaos in the Old World
Prior tempore potior iure powinno obowiązywać
Za to na następne spotkanie (zapewne nie piątkowe bo mnie nie będzie) myślę czy by nie spróbować przeprowadzić egzaminów pod patronatem Ministerstwa Lochów. A sztuka zdać go to nie taka łatwa =)
A i Shogun na wiele ludzi - chętnie
Prior tempore potior iure powinno obowiązywać

Za to na następne spotkanie (zapewne nie piątkowe bo mnie nie będzie) myślę czy by nie spróbować przeprowadzić egzaminów pod patronatem Ministerstwa Lochów. A sztuka zdać go to nie taka łatwa =)
A i Shogun na wiele ludzi - chętnie

- Ink
- Administrator
- Kontakt:
Szczerze mówiąc myślałem nad tym, i wyszło mi tak: nie przypominam sobie, żeby Lewiatan w którymkolwiek momencie umawiał się konkretnie na Chaos (być może mi to umknęło, jeśli tak - przepraszam). Już na miejscu pierwszy o rozgrywkę zapytał mnie kolega, z którym ostatecznie graliśmy. Jak rozkładaliśmy grę tenże kolega się do nas dosiadł, a Lewiatan nie. Nie miałem żadnych podstaw, żeby go spławić mówiąc, że jesteśmy już umówieni z Lewiatanem, bo umówieni nie byliśmy.Dabi pisze:Mi głupio było że Leviatan nie załapał się na Chaos in the Old World
Prior tempore potior iure powinno obowiązywać![]()
- Leviathan
- Kontakt:
Ej no wyluzujcie!Ink pisze:Szczerze mówiąc myślałem nad tym, i wyszło mi tak: nie przypominam sobie, żeby Lewiatan w którymkolwiek momencie umawiał się konkretnie na Chaos (być może mi to umknęło, jeśli tak - przepraszam). Już na miejscu pierwszy o rozgrywkę zapytał mnie kolega, z którym ostatecznie graliśmy. Jak rozkładaliśmy grę tenże kolega się do nas dosiadł, a Lewiatan nie. Nie miałem żadnych podstaw, żeby go spławić mówiąc, że jesteśmy już umówieni z Lewiatanem, bo umówieni nie byliśmy.Dabi pisze:Mi głupio było że Leviatan nie załapał się na Chaos in the Old World
Prior tempore potior iure powinno obowiązywać![]()

Przecież wszystko gra.
Owszem to prawda co mówisz. I też rozumiem.Szczerze mówiąc myślałem nad tym, i wyszło mi tak: nie przypominam sobie, żeby Lewiatan w którymkolwiek momencie umawiał się konkretnie na Chaos (być może mi to umknęło, jeśli tak - przepraszam). Już na miejscu pierwszy o rozgrywkę zapytał mnie kolega, z którym ostatecznie graliśmy. Jak rozkładaliśmy grę tenże kolega się do nas dosiadł, a Lewiatan nie. Nie miałem żadnych podstaw, żeby go spławić mówiąc, że jesteśmy już umówieni z Lewiatanem, bo umówieni nie byliśmy.
Ja wyszedłem po prostu z innego założenia - skoro Leviatan czekał tyle czasu to ma, że tak powiem pierwszeństwo jeśli w coś ktoś będzie grał.
Bo umawiał się min. na granie tutaj i specjalnie po to przyszedł.
Spytałem zresztą czy może zagrałby w Chaos i wyraził chęć chociaż nie tak wyraźnie i jak kolega od Nurgle'a

Grało się dobrze a to taka kwestia obok gry.
Na przyszłość będzie wszystko bardziej sprawnie iść.
Niestety lokalizacja nie sprzyjała również
Przecież się nie kłócimy tylko wymieniamy zdania na jeden tematEj no wyluzujcie!

Dobrze, żeś się nie zraził

-
za to Twoi znajomi Dąbi uratowali nas od siedzenia przez dwie godziny i czekania na kogokolwiek z rozłożonym shogunem;) rzekotka chyba nie potraktował zbyt poważnie swoich deklaracji:/
- Ink
- Administrator
- Kontakt:
Wyjaśniłem, bo chcę być w porządku względem ludzi.Leviathan pisze:Ej no wyluzujcie!
Przecież wszystko gra.
Spóźnione co prawda ale szczere podziękowania za grę w Chaos, na którą z wielką chęcią się jeszcze raz umówię, co Ty na to Kwiatosz? Ink?
Ktoś jest chętny na granie w piątek?
Mogę być ja i Hus, czyli razem już dwie osoby
.
Mogę być ja i Hus, czyli razem już dwie osoby

- Leviathan
- Kontakt:
Ja się piszę, ale pewnie około 17:30 (potwierdzę jeszcze później).
Może jest ktoś chętny na partię Duel in the Dark?
Może jest ktoś chętny na partię Duel in the Dark?
- Ink
- Administrator
- Kontakt:
Będę.
- kwiatosz
- Has thanked: 143 times
- Been thanked: 423 times
- Kontakt:
Ja przybędę na godzinkę, o 18 trza mi się na zajęcia udać...
Czy istnieje miejsce bardziej pełne chaosu niż Forum? Jednak nawet tam możesz żyć w spokoju, jeśli będzie taka potrzeba" - Seneka, Listy moralne do Lucyliusza , 28.5b
ZnadPlanszy kwiatosza|ZnadPlanszy gradaniowe
Rebel Times - miesięcznik miłośników gier
ZnadPlanszy kwiatosza|ZnadPlanszy gradaniowe
Rebel Times - miesięcznik miłośników gier