Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Widzę że to standardowy profil mężczyzny grającego w planszówki od którego nie odbiegam. Żona, 29 lat, tylko dziecko dopiero w drodze Udaje się grać co najmniej raz w tygodniu - żona lubi Carcassonne i Dungeoneera. Gdyby nie to bałbym się o średnią
Magiczny Miecz
Gród
Jaskinia
Labirynt Magów
Krypta Upiorów
Magia
Moce Albionu
Diabelski Krąg
Troll Football
W Cieniu Saturna
Kosmiczna wojna
Polarna wojna
Potyczka
Mag
Śmiertelna próba
W Imieniu Ziemi
Battletech
Obcy
Karciane niekolekcjonerskie :
Munchkin
Karciane kolekcjonerskie :
Warhammer 40 K : Dark Millenium
Bitewniaki :
Confrontation (nie nie ta Kniziego planszówkowa)
Mordheim
Starocie:
Magia i Miecz + Miasto
Robin Hood
Troll Football
Wampir
Wojna o Pierścień
Sukces
Fortuna
Z nowszych:
Machina
Light Speed
Saloon
Steam Tunnel
Bohnanza
Bohnanza: Erweitungs set
Saboteur
Citadels
Fist of Dragonstones
Osadnicy z Catanu
Dungeoneer: Grobowiec Króla Nieumarłych
Ticket to Ride: Europe
Shadows over Camelot
Pirate's Cove
Fury of Dracula
I ostatnio jakoś mało czasu i ochoty na granie . Za ładnie na dworzu. Póki nie zacznie lać jak z cebra, albo znacząco nie przybliży się jesień, chętnych może być nie za wielu.
"We are strong we're alive /We have faith in his might / We believe in the everlasting light
Anytime, anywhere we will always be there / We will fight for what's just and what's right / We damn the night"
teraz wskazuje do gier ktore OCENIL hudson, ale sie sprawdza bo wyglada ze to sa identyczne zbiory w twoim przypadku (ocenione i posiadane). zrob moze tak jak ja - skopiuj link ktory na samym poczatku podal ja_n i zamien ja_n na hudson
Wreszcie założyłem konto na BGG. Nie ma tam wypisanych jeszcze wszystkich gier jakie posiadam, bo np. niektóre trzeba będzie dopiero dodać do bazy danych. Tak czy inaczej zapraszam do oględzin . http://www.boardgamegeek.com/user/-%3DDani%3D-
Jako komentarz do dialogu miedzy Groanem i Hudsonem proponuję ukrainskie (a może nawet kozackie) powiedzenie:
"Wszystkich koni nie ujeździsz, wszystkiej wódki nie wypijesz, wszystkich kobiet nie [...] ale próbowac trzeba"
w wersji "We wszystkie gry nie zagrasz, ale jak masz juz jakąś grę, to może będzie kiedyś okazja w nia zagrać"
A u mnie mały update, na liście forumowej. Muszę też dokończyć liste na BGG, ale mam dwie gry zdobyte ostatnio i jeszcze nie grałem, dlatego nie moge wystawić oceny.
wolfe pisze:Dani, twój nick to może ma coś wspólnego z kredkami? Sorry za offtop malutki...
No, troche ma.... To tak apropo offtopa A co do tematu, to przydała by się taka lista gier a'la BGG na tej stronce. Chyba już nawet o tym pisałem. Niestety wymaga to stworzenia sporej bazy danych/gier.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2006, 14:08 przez Dani, łącznie zmieniany 1 raz.
Cześc jestem nowy ale chętnie podzielę się grami które posiadam na stanie:
Wyprawa, Memoir 44, Shadows over Camelot, Zombiaki, Zaginione miasta, GO, Troja, Abalone i to wszystko jak na razie ...
w planach:
Osadnicy z Catanu, War of the ring, El Grande :D